О нама

Warmup Plc jе у Великој Британији водећи и најпродаванији произвођач електричних производа подног грејања, и један од најбрже растућих у свету. Од оснивања 1994, Warmup-ов систем подног грејања је постао избор за више од 1.000.000 инсталација у 40 земаља широм света, са новим земљама које се придодају врло често.
Warmup-ов кључни оперативни циљ је осигурати да сваки производ који дизајнира, производи и продаје код наших клијента и купаца изазива дугорочно задовољство производом по конкурентној цени.
Као део нашег опредељења за безбедност производа, једноставност и дуготрајан рад, Warmup увелико улаже у истраживање и развој. То нам омогућава да увек понудимо најбоље производе на тржишту подупрте најбољим гаранцијом. Warmup производи пролазе строге сигурносне тестове и одобрени су по највишим и најновијим британским, европским и међународним нормама.
Warmup се шири у иностранство још од 2001, а ми ћемо и даље улагати велика средства у утврђивању деловања у више земаља широм 4 континента осигуравајући се да су све регије и земље разумели и прихватили електро-стандарде и стандарде наших производа.
© Warmup PLC | Električno Podno Grejanje RS 12
12