HomeElektrično podno grijanje

Električno podno grejanje

Sa više od 3 miliona prodanih sistema u više od 70 zemalja širom sveta, Warmup nudi široku paletu sistema električnog podnog grejanja kompatibilnog sa svim vrstama podova, prostorijama i projektima. Naši sistemi su dizajnirani i testirani u našem istraživačkom centru u Nemačkoj i imaju najbolje sertifikate, doživotne garancijame i tehničku help liniju za sve klijente, uključujući vlasnike kuća, instalatere, tehničare i trgovce.

Električno podno grijanje

Sa više od 3 milijuna prodanih sustava u više od 70 zemalja širom svijeta, Warmup nudi široku paletu sustava električnog podnog grijanja kompatibilnog sa svim vrstama podova, prostorijama i projektima. Naši sustavi su dizajnirani i testirani u našem istraživačkom centru u Njemačkoj i dolaze sa najboljim akreditacijama, doživotnim jamstvima i tehničkom help linijom za sve klijente, uključujući vlasnike kuća, instalatere, tehničare i trgovce.

Pošaljite upit ❯

Da biste dobili ponudu za vaš projekat molimo vas da popunite obrazac. Ili nam možete uvek putem e-pošte poslati upit sa svim detaljima projekta, ili bilo kojim drugim pitanjem.

Pronadjite distributera ❯

Tražite distributera ili instalatera? Kontaktirajte nas i preporučiti ćemo vam najbližu trgovinu ili dostupnog instalatera za vaš projekat.

Warmup sistemi elektičnog podnog grejanja

U asortimanu električnog podnog grejanja Warmup uvek postoji savršen proizvod za svaki projekat. Warmupovi sistemi su rezultat više od 24 godina iskustva i temeljnog istraživanja i razvoja. Kao rezultat toga, garantujemo najkvalitetniji sistem podnog grejanja na tržištu, uz doživotnu garanciju. Otkirjte naš asortiman proizvoda u nastavku.

Električne grejne mreže ne podižu nivo poda i idealne su za zagrejavanje keramičkih i podova od kamena.

Pogledaj proizvod

Grejni kablovi za košuljicu su odlični za jednostavnu instalaciju u košuljicu podova bilo koje veličine, ispod bilo kojeg završnog poda

Pogledaj proizvod

Warmup obezbjedjuje kvalitetne, energetski efikasne sisteme za topljenje snega, uz širok asortiman proizvoda da bi udovoljili vašim zahtevima.

Pogledaj proizvod

Pravi izborr sistema kontrole je ključan u osiguravanju da vaš sistem grejanja radi na najbolji mogući način, efikasno i jednostavno.

Pogledaj proizvod

Rešenja za električno podno grejanje za svaki projekat

Podno grejanje je kompatibilno sa gotovo svim podnim oblogama i tipovima prostorija. Izolacija poda sprečava gubitak toplote prema dole, što značajno smanjuje količinu toplote koju apsorbuje podloga.

Električno podno grejanje se praktički može koristiti ispod bilo kojeg završnog poda. Najbolji tip poda je podna obloga s dobrom toplotnom provodljivošću kako bi se poboljšalo zagrejavanje poda, dalo više toplotne snage i bilo efikasnije.

Pročitaj više

Podno grejanje može se ugraditi u bilo koju prostoriju kuće, kancelarije ili zgrade. Sobe se razlikuju po veličini i obično koriste različite podne obloge. Kliknite ispod kako biste saznali više o podnom grejanju u različitim prostorijama.

Pročitaj više

Korištenje toplotne izolacije s električnim podnim grejanjem značajno smanjuje vreme zagrejavanja i tekuće troškove.

Pročitaj više

Bilo da želite dobiti sistem grejanja cele kuće ili zagrejati jednu prostoriju, naš vodič govori o tome kako funkcioniše električno podno grejanje i kako sistem može pomoći u održavanju tople sobe kada postane hladno.

Pročitaj više

Troškovi i ugradnja električnog podnog grejanja

Trošak sistema podnog grejanja je sastavni deo procesa odlučivanja za svako renoviranje ili ugradnju. Saznajte sve o troškovima podnog grejanja. Troškovi sistema, instalacije i rada variraju zavisno o veličini i opsegu projekta, željenom cilju grejanja i dnevnom / sezonskom korištenju sistema.

Troškovi i ugradnja električnog podnog grijanja

Koliko košta sistem?

Troškovi nabavke podnog grejanja odnose se na trošak samog sistema grejanja, troškove instalacije i korišćenja koji se razlikuju zavisno o veličini i vrsti projekta, željenoj toplotnoj snazi i grejnim površinama.

Besplatna ponuda >

Gde kupiti Warmup sisteme?

Pronađite najbližu trgovinu za kupovinu naših proizvoda od naših ovlašćenih trgovaca. Nakon kupovine kontaktirajte nas kako biste dogovorili instalaciju ili pronašli instalatera.

Pronadjite distributera >

Ko će instalirati sistem?

Možemo preporučiti kvalifikovanog električara ili vodoinstalatera da instalira naše proizvode. Uvek nastojimo ponuditi najbolju uslugu, garanciju i podršku za proces instalacije.

Kontaktirajte nas >

Prednosti električnog podnog grejanja

Z

Sloboda dizajniranja i lako održavanje

Bez glomaznih radijatora koji zauzimaju dosta prostora na zidu i podu, naši sistemi su san svakog dizajnera. Podno grejanje omogućuje korištenje svakog kvadratnog metra kuće bez smetnje radijatora.

Z

Pogodno za svaku vrstu prostorije

Zahvaljujući dostupnosti širokog asortimana proizvoda i sistema, postoji rešenje za gotovo bilo koju vrstu projekta, bilo da se radi o novogradnji, adaptaciji, naknadnoj ugradnji  ili obnovi – od jednostavne instalacije apartmana do instalacije cele kuće.

Z

Ušteda troškova i povećana energetska efikasnost

Zoniranje kuće s električnim podnim grejanjem je jednostavno, a za razliku od tradicionalnih sistem koji rade u svim prostorijama u isto vreme, grejanje se može podesiti za svaku prostoriju gde i kada je potrebno. Na ovaj način može se postići smanjenje do 10-20% na računima za energiju.

Z

Udobnost zbog ravnomerne raspodjele toplote

Električno podno grejanje širi toplotu preko cele površine poda kao nisko-temperaturno grejanje, umesto visokotemperaturnog “usmerenog grejanja” povezanog sa radijatorima. Zagrejavanje velike površine na niskoj temperaturi stvara najudobniji mogući oblik grejanja.

laminate flooring with under heating

Saznajte više o Warmup-u

Saznajte više o Warmup-u

Verujemo da pružamo najbolje proizvode, najbolju uslugu, najbolje garancije kao i najbolje informacije. To nije slepo uverenje, već nešto što smo razvijali i negovali kroz naše napredne istraživačke i razvojne sposobnosti.

Saznajte više o Warmup-u