HomeElektrično podno grijanjePodrškaInstalacija

Instalacija podnog grejanja

Podno grejanje može se ugraditi i pri obnovi i na novogradnji. Sastavili smo nekoliko saveta koji će pokazati koliko je brza i jednostavna ugradnja podnog grejanja.

Kako instalirati podno grejanje?

Instalaciju podnog grejanja može izvesti stručna osoba ili profesionalni instalater. Tačni koraci ugradnje zavise o marki i vrsti sistema grejanja, zato obavezno pročitajte priručnik pre nego što započnete sa radovima. Sve električne radove, uključujući instalaciju i spajanje termostata na sistem grejanja, mora završiti certifikovani električar.

Video vodič

Warmup videoteka nudi pristup detaljnim savetima za instalaciju podnog grejanja. Ovi videozapisi su zamišljeni da se koriste samo kao vodič, stoga sledite celi priručnik za instalaciju.

Garancija na instalaciju

Bili smo prvi brend na tržištu koji je na naše žice za grejanje ponudio garanciju instalacije SafetyNet™. Ako je tokom instalacije sistem grejanja oštećen, zamenit ćemo ga besplatno. Samo nas kontaktirajte kako bismo organizirali zamenu.

Priručnici i uputstva

Posetite našu stranicu sa literaturom proizvoda da biste pronašli priručnike za instalaciju i tehničke specifikacije za sve naše proizvode. Bilo da se radi o električnom sistemu podnog grejanja, termostatu ili drugom proizvodu iz programa Warmup, imajte na umu da uvek pažljivo pročitate priručnik za postavljanje i sledite upute.