HomeO namaZašto Warmup?

Zašto Warmup?

Izborom Warmup-a kao dobavljača za projekat, možete se uveriti u najsavremenije tehnologije dobavljača na globalnom nivou. 

Zašto odabrati Warmup podno grejanje?

Industrija podnog grejanja raste zadivljujućim tempom, a predviđa se da će tržišna vrednost predstavljati porast od oko 30% u odnosu na veličinu tržišta u 2013. godini.

Pooštreni zakoni će verojatno potaknuti graditelje kuća da koriste podno grejanje kao sredstvo za ispunjavanje strožijih ciljeva energetske efikasnosti, zbog čega će uskladjenost sa najnovijim sistemima podnog grejanja, tehnologijama i najboljim iskustvima pomoći u određivanju efikasnijih sistema i biti u skladu sa najnovijim zakonima i propisima.

Naša istorija

Tokom posljednjih 25 godina na tržištu Warmup je prodao više od 3 miliona električnih sistema podnog grejanja. Počevši kao  proizvođač podnog grejanja 1994. godine, Warmup je uočio potrebu za celovitom uslugom koju pružaju iskusni i pouzdani savetnici. Posvećeni smo pružanju celovite usluge od razumevanja zahteva projekata, dizajniranja efikasnih projekata, instaliranja celovitih projekata i puštanja u pogon svakog projekta.

Naša filiozofija

U suštini imamo filozofiju izgradnje poverenja, koja se temelji na pet stubova naše politike kvaliteta

  • Najbolji proizvodi
  • Najbolje usluge
  • Najbolje garancije
  • Najbolje istraživanje i razvoj

Misija

Naši posvećeni stručnjaci isporučiće vam sistem grejanja koji odgovara nameni. Svrha je isporučiti celovito rešenje za grejanje stanarima i stanovnicima domova, kancelarijama, hotelima, bolnicama, domovima za negu, crkvama i mnogim drugim mestima u kojima ljudi žive, rade i sreću se, želeći se osećati ugodno u klimatski kontrolisanom okruženju.