HomeElektrično podno grijanjePodna izolacija

Podna izolacija

Korištenje toplotne izolacije s električnim podnim grejanjem značajno smanjuje vreme zagrejavanja i tekuće troškove.

Zašto instalirati podnu izolaciju?

Sistemi podnog grejanja zagrejavaju sobu mnogo brže od tradicionalnog centralnog grejanja radijatorima i zahtevaju manje energije za to. Da bi sistem grejanja bio još efikasnijji i da biste uštedeli još više novca na računima za energiju, preporučujemo instalaciju izolacije uz sistem podnog grejanja.

Podna izolacija je važna u smanjenju gubitka topline i takođe ubrzava vreme zagrejavanja sistema podnog grejanja.

Benefiti podne izolacije

Warmup izolacija drastično smanjuje gubitak topline, zadržavajući toplinu u prostoriji, štedeći i potrošnju energije i novac. Kako se grejač zagrejava na optimalnu temperaturu, izolacija pojačava ovu toplinu i brzo je raspoređuje u prostoriju.

Veća energetska efikasnost

Verujemo da je deblja izolacija ispod grejača u podu i veća energetska efikasnost, ali deblja izolacija će uticati na visinu poda. Warmup proizvodi izolacije dolaze u raznim debljinama i veličinama kako biste dobili optimalno rešenje za vaš projekat u cilju sprečavanja trošenja energije.

Pogodna za sve podloge

Naši proizvodi za izolaciju prikladni su za korištenje sa svim podlogama i mogu se koristiti sa svim završnim podovima. Neki sistemi podnog grejanja zahtevaju specifičnu kombinaciju izolacije i pribora za uspešno rešenje grejanja. U nastavku potražite pojedinosti o tim proizvodima.

Za upotrebu na svakom projektu

Svi naši izolacioni proizvodi mogu se instalirati u novogradnji ili projektima obnove. Za korištenje u starijim objektima sa visokim gubitkom topline, grejač sa izolacijom možda neće isporučiti potreban toplinski učinak za optimalnu udobnost. Preporučujemo provođenje proračuna gubitka topline kao deo vašeg projekta.

Asortiman izolacije

Warmup ima različite vrste podnih izolacija pogodnih za primenu sa našim sistemima podnog grejanja. Ako planirate da koristite drugu vrstu izolacije, molimo vas da proverite glavne toplotne karakteristike i kompatibilnost s podnim grejanjem. Naš asortiman izolacijskih proizvoda povećava energetsku efikasnost i vreme odaziva električnih sistema podnog grejanja. U nastavku saznajte više o jedinstvenim osobinama svakog proizvoda:

Izolacijska ploča izrađena od ekstrudiranog polistirena, obostrano obložena staklenom mrežicom ugrađenom u tanki sloj cementnog polimernog maltera.

Pročitaj više

Vodootporna izolacijska ploča izrađena od ekstrudiranog polistirena. Grijaći kabeli ne mogu se instalirati u izravnom kontaktu s pločom.

Pročitaj više

Izolirana podloga je tanka izolacija od polistirena s učinkovitim akustičkim svojstvima kako bi se smanjila buka.

Pročitaj više

Dizajnirana za upotrebu sa WLFH sustavom folije. Obezbjedjuje glatku i ravnu podlogu za mekane i fleksibilne podove kao što su tepih i vinil.

Pročitaj više