HomeElektrično podno grijanjeOprema za kupaonicuElektrični sušači ručnika

Sušači za peškire

Nudeći moderan dizajn i izvrsnu funkcionalnost, Warmup kolekcija električnih sušača peškira je savršeni dodatak za kupatilo.
Sušači peškira su dostupni  u modelima s jednim prečkom i sa više prečki različitih obrada. Tako možete odabrati idealan sušač za kupatilo ili vlažnu prostoriju.

Sušači za ručnike

Energetski efikasan,tehnologija električne suve toplote


Nema ništa bolje od toplog peškira nakon osvežavajuće kupke ili tuša, a Warmup asortiman sušača za peškire je kombinacija klasičnog dizajna s našom naprednom tehnologijom električnog grejanja kako bi u kupatilo uneli i duh luksuza.

Dostupni u opcijama s jednom prečkom ili sa više prečki, i u raznim dimenzijama i obradama, Warmup sušači peškira su jednostavni za korišćenje i ugradnju te su idealni kako za projekte renoviranja kupatila tako i novogradnje. Koristeći naše poznate kablove za električno grejanje kako bi dale blagu toplotu za vaše peškire, prečke  koriste tehnologiju suvog grejanja – bez tečnosti bez rizika od curenja.

Energetski učinkovit, tehnologija električne suhe topline
Rebríkové ohrievače

Savremeni engleski dizajn, izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika klase 304 


Inspirisana klasičnim engleskim stilom, kolekciju sušača za peškire stručno je dizajnirao naš interni tim dizajnera i istraživača i savršeni su za sve teme dizajna kupatila. Proizvode se od najboljeg nerđajućeg čelika klase 304, što ih čini otpornim na stvaranje mrlja i koroziju – savršeni za upotrebu u kupatilima.

Sušači ručnika sa jednom prečkom

Sušači peškira sa jednom prečkom

Inspirisani savremenim dizajnom hotela s čistim linijama i vrhunskim završnim obradama, obnovite kupatilo instalirajući jednu ili više naših sušača peškira sa jednom prečkom za tople peškire bez napora.

Sušači ručnika sa jednom prečkom
Sušači ručnika sa više prečki

Sušači peškira sa više prečki

Uredite kupatilo kombinujući funkcionalnost i estetiku sa našim sušačima za peškire sa više prečki. Nudeći brzo vreme zagrevanja, ovi sušači peškira su dovoljno veliki da brzo ugreju sve peškire za domaćinstvo.

Sušači ručnika sa više prečki

IP55 – Prikladni za upotrebu u zonama 1 i 2


Naši sušači za peškire mogu se postaviti bilo gde u zoni 1 i 2 zbog njihove IP55 zaštite, što znači da mogu doći u dodir sa vodom bez ikakvih problema. Njihova konstrukcija od nerđajućeg čelika takođe sprečava eventualnu koroziju uzrokovanu vodom. Uvek se posavetujte s kvalifikovanim električarom oko ograničenja zoniranja.

Jednostavna instalacija i laka kontrola


Sušače peškira kvalifikovani instalater može brzo instaliratii. Garancija je pet godina. Postoje dve preporučene metode za efikasnu kontrolu sušača za peškire:

  • Sušač za peškire se može spojiti na strujni krug rasvete za automatsko uključenje kad je svetlo uključeno, pod uslovom da je strujni krug zaštićen RCD-om (sklopkom)
  • Može se kontrolisati nezavisnim prekidačem koji se uključuje po potrebi.

Moguće je koristiti postojeći termostat za električno podno grejanje za kontrolu sušača, ali to može dovesti do neefikasnog rada, jer se sušač za peškire može uključivati i pre nego što je potrebno jer će raditi u skladu sa podnim grejanjem koje će održavati komfornu temperaturu kupatila. Ne preporučuje se ugradnja sušača za peškire u gips karton jer ova zidna konstrukcija ne omogućava dobro fiksiranje. Za povećanu sigurnost, prilikom postavljanja treba omogućiti i razmak od 600 mm između poda i najniže prečke.

IP55 - Prikladni za upotrebu u zonama 1 i 2

SUŠAČI PEŠKIRA SA JEDNOM PREČKOM

Warmup sušači za peškire sa jednom prečkom pružaju zaokret ka modernom klasičnom unutrašnjem dizajnu za kupatila.

Moderan modularni dizajn

To što imamo malo kupatilo ne znači da moramo praviti kompromis između stila i funkcionalnosti, a naša ponuda sušača peškira sa jednom prečkom savršena je za stvaranje modularnog sistema za nežno grejanje peškira nakon hladnog tuširanja. Koristeći energetski efikasnu tehnologiju električnog grejanja, Warmup sušači za peškire sa jednom prečkom su bez tečnosti i omogućavaju ravnomernu disperziju toplote uz brzo vreme zagrevanja – odaberite koliko je prečki potrebno za potpunu slobodu dizajna. Preporučuje se da razmak između prečki bude 250 mm prilikom postavljanja modularnog dizajna.

Moderan modularni dizajn

Dostupni u dve stilske opcije

Sušači peškira sa jednom prečkom pružaju veliku fleksibilnost. Odaberite između naše dve stilske opcije: Tulsi i Burdock, obe su dostupne u više završnih obrada a razmislite i o postavljanju tri u nizu kako biste stvorili naglašenu, stilsku tačku u kupatilu.

Tulsi sušač peškira sa jednom okruglom prečkom 

Tulsi prečke odlikuju se lepim zaobljenim dizajnom, spajajući osećaj tradicionalnog stila s naprednom tehnologijom. Glatke linije Tulsi asortimana poboljšaće sjaj svakog projekta obnove kupatila.

Burdock sušač peškira sa jednom kvadratnom prečkom

Opcija Burdock stila unosi u kupatilo duh modernog industrijskog dizajna. Ova kolekcija sušača za peškire koristi četvrtasti dizajn, nudeći snažan geometrijski element koji će biti idealan za savremena kupatila.

Izbor završne obrade

Poliran

Poliran

Odaberite Tulsi ili Burdock sušač u poliranoj završnoj obradi za izgled visokog sjaja – idealan za upotrebu u kupatilima koja sadrže sjajne zidne pločice i odgovarajuće polirane slavine.

Brušen

Brušen

Izaberite sušač peškira sa brušenom završnom obradom za klasični izgled koji će poboljšati tradicionalniju temu dizajna kupatile sa originalnim arhitektskim karakteristikama.

Jednostavan za instalaciju i upotrebu

Naši sušači za peškire sa jednom prečkom se brzo  postavljaju u kupatilo od strane kvalifikovanog instalatera, a njima se može upravljati bilo spajanjem na postojeći strujni krug rasvete u kupatilu zaštićenim preko RCD-a, ili sa zasebnim prekidačem.

Svi Warmup sušači za peškire dolaze s pratećim kompletom za montažu koji sadrži sve komponente potrebne za uspešnu prvu instalaciju.

SUŠAČI PEŠKIRA SA VIŠE PREČKI

Savršeni za veće prostorije, naši višeredni sušači za peškire postaju centralno mesto za bilo koje kupatilo.

Savršeni za veća kupatila

Prilikom renoviranja većih kupatila ili izgradnje novog u sklopu projekata novogradnje, Warmup kolekcija električnih sušača za peškire sa više prečki pruža energetski efikasno kao i rešenje koje štedi prostor: savršeno grejanje peškira nakon opuštajuće kupke ili tuširanja. Korištenjem napredne tehnologije suvog grejanja, sušači za peškire ne sadrže tečnost i imaju brzo vreme zagrevanja, što ih čini idealnim za porodična kupatila ili veće vlažne prostorije.

Savršeni za veće kupaonice

Klasičan dizajn inspirisan sa dve stilske opcije

Dostupni u dve stilske opcije, Anis i Hawthorn pružaju izvrsnu funkcionalnost prekrasnog dizajna u više veličina. Ugradite sušač za peškire sa više prečki  u kupatilo kako biste stvorili prostor nadahnut savremenim dizajnom.

Anise sušač ručnika sa više okruglih prečki

Anise sušač peškira sa više okruglih prečki

Anise koristi zaobljeni dizajn prečki, pružajući kupatilu dodir ležerne elegancije. Svojim poliranim ravnim linijama, Anise će brzo i efikasno grejati peškire i idealan je za tradicionalnije teme dizajna kupatila.

Hawthorn sušač peškira sa više kvadratnih prečki

Ako je zahtev za sušačem za peškire modernijeg stila, naš Hawthorn asortiman sušača peškira sa više prečki je savršen izbor. Koristeći dizajniranu prečku u obliku kvadrata, posebno su pogodni za vlažne prostorije modernog izgleda.

Hawthorn sušač ručnika sa više kvadratnih prečki

Odaberite između tri veličine

Sušač za peškire sa 4 prečke

Najmanji od naših sušača za peškire sa više prečki je sa 4 prečke i idealan je za manje prostore kao što su kupatila i tuš kabine u jednokrevetoj sobi.

Sušač za peškire sa 6 prečki

Naša opcija sa 6 prečki je savršena za kupatilo srednje veličine. Njegova dodatna širina u poređenju sa stilom od 4 prečke i 8 prečki, čini ga posebno korisnim za grejanje većih peškira za kupanje.

Sušač za peškire sa 8 prečki

Kao najveći u kolekciji, sušač peškira sa 8 prečki je idealan za grejanje više peškira istovremeno.

Jednostavan za instalaciju i upotrebu

Naši Sušači peškira sa više prečki se brzo ugrađuju u kupatilo od strane kvalifikovanog instalatera i njima se može upravljati bilo spajanjem na postojeći strujni krug rasvete u kupatilu zaštićenim preko RCD-a, ili preko posebnog prekidača.

Svi Warmup sušači za peškire dolaze s pratećim kompletom za montažu koji sadrži sve komponente potrebne za uspešnu prvu instalaciju.

Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
Sastav Visokokvalitetni nerđajući čelik klase 304
Komponente Isporučuje se s kompletom za montažu
IP standard IP55
Dužina hladnog kraja (kraj za povezivanje) 3 m
Opcije Dostupno sa jednom prečkom i sa više prečki
Sertifikati i oznake accreditations-CE

HTR-1ROBR Tulsi

HTR-1ROPO Tulsi HTR-1SQBR Burdock HTR-1SQPO Burdock
Dužina (mm) 650 650 650 650
Širina (mm) 32 32 40 40
Dubina (mm) 100 100 100 100
Oblik prečke Okrugle Okrugle Kvadratne Kvadratne
Završna obrada Brušeno  Polirano Brušeno  Polirano
Snaga (W) 19 19 19 19
Amperaža (A) 0,08 0,08 0,08 0,08
Otpor (Ω) 2800 2800 2800 2800

HTR-4ROPO 
Anise

HTR-4SQPO 
Hawthorn

HTR-6ROPO 
Anise

HTR-6SQPO 
Hawthorn

HTR-8ROPO 
Anise

HTR-8SQPO 
Hawthorn

Dužina (mm) 500 525 650 650 530 620
Visina (mm) 520 435 600 600 800 912
Dubina (mm) 120 120 120 120 135 120
Broj prečki 4 4 6 6 8 8
Oblik prečke Okrugle Kvadratne Okrugle Kvadratne Okrugle Kvadratne
Završna obrada Polirano Polirano Polirano Polirano Polirano Polirano
Snaga (W) 52 52 90 95 100 115
Amperaža (A) 0,23 0,23 0,39 0,41 0,43 0,50
Otpor (Ω) 1017 1017 588 557 529 460