HomeO namaInstalateri

Instalateri

Warmup sistemi podnog grejanja popularni su među instalaterima zbog naše široke palete visokokvalitetnih proizvoda, velike pouzdanosti i najvećih mogućih garancija u industriji.

underfloor heating installers

Vodeći proizvodi na tržištu koji su pouzdani

Warmup se ponosi najboljim kvalitetom proizvoda na tržištu. Poverenje u naše proizvode se vidi u našim najvećim mogućim garancijama i sertifikatima dizajniranim tako da našim instalaterima i krajnjim korisnicima pružimo 100% poverenje u naš brand.

Warmup razumije kako rade instalateri, važnost jednostavne instalacije, ekonomičnosti i tehničku podršku za uspešan završetak projekta što rezultira zadovoljnim kupcima. Warmup-ova linija za pomoć instalaterima osigurava da će se prilikom kupovine Warmup-ovog proizvoda zadovoljiti kupac.

Najbolje garancije

Svi naši proizvodi su poduprti najdužim industrijskim garancijama. Osim toga, nudimo SafetyNet™ Garanciju instalacije na naše sisteme grejanja

Pročitaj više
Warmup best warranties

Najbolje istraživanje i razvoj

Imamo više milionski EN442-2 Centar za Istraživanje & Razvoj u Nemačkoj, postrojenja za testiranje i useljene kuće koje pratimo širom Evrope

Pročitaj više
warmup best research and development
warmup best Accreditation

Sertifikati

Proizvodi električnog podnog grejanja Warmup su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i sertifikovani su od strane više nezavisnih institucija uključujući BEAB, FIMKO, CSA, cUL, i UL.

Pročitaj više
warmup logo

Zašto Warmup?

Warmup best products

Najbolji proizvodi

Ulažemo u kvalitet da bismo obezbijedili da naši klijenti imaju najpouzdanije i najsigurnije sustave koji su dostupni na tržištu.

Pročitaj više

Akreditacije

Proizvodi za električno podno grijanje Warmup su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i certificirani su od strane više neovisnih institucija uključujući BEAB, FIMKO, CSA, cUL, i UL.

Pročitaj više
Best Services

Najbolje usluge

Mi pružamo kompletnu potporu prije, za vrijeme i nakon instalacije za sve klijente uključujući vlasnike kuća, instalatere, projektante i trgovce.

Pročitaj više
Research and development

Najbolje istraživanje i razvoj

Imamo više milijunski EN442-2 Centar za Istraživanje & Razvoj u Njemačkoj, postrojenja za terstiranje i useljene kuće koje pratimo diljem Europe.

Pročitaj više
Best Warranties

Najbolja jamstva

Svi naši proizvodi su poduprti vodećim industrijskim jemstvima. Osim toga, nudimo SafetyNet™ Garanciju instalacije na naše sustave grijanja.

Pročitaj više
Warmup logo