HomeO namaCertifikati i oznake

Certifikati i oznake

Warmup proizvodi su u skladu s EU propisima i normama, imaju CE oznaku i sertifikate nekoliko nezavisnih institucija, koji su sigurna potvrda kvaliteta.

Sertifikati proizvoda

Naše Evropske akreditacije uključuju: BEAB i FIMKO. Pored toga, članovi smo BEAMA i TTA i posedujemo BSI ISO 9001 sertifikat.

BEAMA je vodeće industrijsko telo za elektrotehničku industriju u Engleskoj i celoj Evropi. Članstvo Warmupa u ovoj nezavisnoj bazi znanja i forumu pokazuje da smo odgovoran dobavljač podnog grejanja.

TTA, The Tile Association, predstavlja industriju zidova i pločica u Engleskoj. Deo smo ovog udruženja kako bismo pokazali da smo renomirana marka za podno grejanje sa istinskim interesom za pružanje najboljih proizvoda i usluga na tržištu.

BEAB Approved

Oznaka Intertek BEAB

BEAB Approved

Odobrena BEAB oznaka Interteka je evropska oznaka za sigurnost koju vode vodeći proizvođači električne energije i sertifikuju CE standard i dokazuje usklađenost s direktivom o niskom naponu (LVD).

Odobrena BEAB oznaka je akreditacija kojom se dokazuje da je sigurnost naših proizvoda proverena od strane Intertek-a, a proizvod je proizveden u kontrolisanoj fabrici prihvaćenim metodama i da je Intertek testirao i procenio naše proizvode.

Svi Warmup termostati imaju BEAB odobrenja kao i naše grejne mreže, grejne folije i DCM-PRO sistem. To znači da se našim proizvodima može verovati da dobro i efikasno rade iz godine u godinu i da su sigurni pri korišćenju.

BEAB

Standard BEAB za sastav

BEAB

Odobrena marka BEAB za sastav je električna sigurnosna oznaka, što znači da su naše proizvode procenili vodeći nezavisni stručnjaci u Engleskoj pema najvišim evropskim i međunarodnim standardima.

Warmup DWS kablovi za grejanje imaju standard BEAB za sastav, što znači da ovaj proizvod ispunjava najviše sigurnosne standarde i može se verovati da su sigurni pri korišćenju.

BEAB Approved factory

Oznaka BEAB za fabriku

BEAB Approved factory

Odobrena marka BEAB za fabriku pokazuje da je BEAB potvrdio da fabrika ispunjava najstrože standarde za proizvodnju i sigurnost, koje je potrebno kontinuirano održavati da bi se zadržalo ovo odobrenje. Stoga u Warmup proizvode se može verovati da se prave prema visokim standardima kvaliteta i sigurnosti, što znači potpunu pouzdanost naših proizvoda.

FI CERTIFIED

Oznaka FIMKO 

FI CERTIFIED

Sertifikat FIMKO dizajniran je za pomoć i podršku proizvođačima u upravljanju kvalitetom njihovih proizvoda i operacija.

WIS grejni kabal i svi kablovi za sneg, uključujući i samoregulišući kabal nose oznaku FIMKO. To znači da se možete pouzdati u naš program spoljnog grejanja i njegovu pouzdanost iz godine u godinu, na taj način pružajući sigurno i praktično rešenje za grejanje na otvorenom.

ISO 9001

BSI ISO 9001

ISO 9001

Warmup je sertifikovan od BSI prema ISO 9001: 2015, najnovijoj verziji međunarodno priznatog standarda za sisteme upravljanja kvalitetom. ISO 9001: 2015 detaljno opisuje zahteve za sisteme upravljanja kvalitetom koji se temelje na sledećim načelima; snažna okrenutost ka kupcima koristeći procesni pristup za podršku radu, uključivanje najvišeg menadžmenta koristeći pristup donošenju odluka utemeljen na riziku i kontinuirano poboljšavanje.

Ovaj sertifikat potvrđuje da upravljamo i održavamo stroge procese upravljanja kvalitetom za dizajn, razvoj i isporuku naših sistema. Tokom ovih procesa dolazi do efikasnosti u pružanju rešenja za naše kupce širom sveta.

RIBA - CPD

Provajder CPD-a s akreditovanim CIBSE-om

RIBA - CPD

Warmup je ovlašteni član pružatelja kurseva CIBSE CPD. CIBSE je stručno članstvo s više od 21 000 članova u 100 zemalja sveta.

RIBA - CPD

Provajder CPD-a s akreditovanim RIBA-om

Warmup je ovlašteni član mreže pružatelja usluga RIBA CPD. Program RIBA CPD osmišljen je za arhitekte i ostale građevinske stručnjake da razviju i zadrže svoje ključne veštine i kompetencije.