Grejna mreža za zid StickyMat 3D

Warmup StickyMat 3D nudi toplinu za hladne zidove kupatila. To je savršen način za povećanje snage grejanja u manjim prostorima. Sa samolepljivom podlogom za jednostavnu ugradnju, StickyMat 3D dostupan je u raznim veličinama i odlikuje se jedinstvenom ugrađenom tehnologijom uzemljenja, što ga čini jedinim sistemom pogodnim za upotrebu na zidovima direkno iz kutije.

Grijaća mreža za zid StickyMat 3D

Grijaća mreža za zid StickyMat 3D

Grijaća mreža za zid StickyMat 3D

Warmup StickyMat 3D nudi toplinu za hladne zidove kupaonice. To je savršen način za povećanje snage grijanja u manjim prostorima. Sa samolijepljivom podlogom za jednostavnu ugradnju, StickyMat 3D dostupan je u raznim veličinama i odlikuje se jedinstvenom ugrađenom tehnologijom uzemljenja, što ga čini jedinim sustavom pogodnim za uporabu na zidovima ravno iz kutije.

Električno podno grijanje

Osnovne karakteristike

icon-checkmark  Čvrsta samolepljiva podloga

icon-checkmark  Lako se postavlja i premešta na podlozi

icon-checkmark  Ultra tanak 1,8 mm kabal

icon-checkmark  Omogućava direktno postavljanje pločica preko grejne mreže

icon-checkmark  Brza instalacija

icon-checkmark  Dostupno u raznim veličinama savršenim za kupatilo

Posebno dizajnirano za grejanje zidova s pločicama 

Kada se koristi u kombinaciji sa Warmup podnim grejanjem, StickyMat 3D sistem je idealan za stvaranje osjećaja topline u kupatilu od 360°. Razvio ga je interni tim inženjera i preporučuje se za ugradnju sa zidnim pločicama od keramike, kamena ili porcelana. Grejne žice su pričvršćene na samolepljivu mrežu bez ikakvih problema.

Posebno dizajnirano za grijanje zidova s pločicama

StickyMat 3D za sakrivenu luksuznu toplotu zidova 

Korištenje zidnog grejanja zajedno sa sistemom podnog grejanja Warmup je budućnost energetski efikasnog grejanja kuća, a StickyMat 3D sistem grejanja zida odlikuje se vrhunskom tehnologijom zračenja kako bi se poboljšala udobnost i toplota kupatila. Bez obzira radi li se o obnovi postojeće prostorije ili projekat novogradnje, električno zidno rešenje za grejanje idealno je za zagrejavanje hladnih, popločenih zidova i unošenje daha luksuza u kupatilo ili vlažne prostore.

Posebno dizajnirano za grijanje zidova s pločicama

Jedinstvena tehnologija od 360°

StickyMat 3D ima 100% neprekidno uzemljenje, što je u potpunosti usklađeno s najnovijim propisima za primenu zidnog grejanja. Koristi ultra tanki, 1,8 mm višežilni kabal za grejanje koji je dvostruko izolovan naprednim fluoropolimerom, što ga čini izuzetno čvrstim i laganim za postavljanje. StickyMat 3D je dostupan u mrežama od 200 W/m² koja garantuje najbrže vreme zagrejavanja, a može se naručiti u rasponu veličina od 0,5 do 2m².

  Jedinstvena tehnologija od 360 °

  Smanjuje vreme instalacije za 35%

  StickyMat 3D nudi brzu instalaciju. Jednostavno paraleno razvucite mreže širine 0,5 m i pričvrstite ih direktno na podlogu. Lepilo na mreži koje je osetljivo na pritisak čvrsto veže StickyMat 3D na zid što drži mrežu ravnom i osigurava glatku i laganu primenu lepka za pločice, a istovremeno omogućava jednostavno pomeranje mreže po potrebi. Zbog raspona raspoloživih veličina, možete ugraditi nekoliko StickyMat 3D grejnih mreža na jedno područje za veću pokrivenost.

  StickyMat 3D sistem je BEAB odobren i ima CE oznaku, udovoljavajući najvišim sigurnosnim standardima i dolazi sa doživotnom garancijom i Warmup-ovom garancijom instalacije SafetyNet-a.

  Smanjuje vrijeme instalacije za 35%

  Kompatibilno s obloženim izolacionim pločama 

  Izolacija je nužna za postizanje maksimalne energetske efikasnosti bilo kojeg sistema podnog ili zidnog grejanja, a StickyMat 3D je dizajniran za ugradnju s Warmup-ovim izolacionim pločama. Ploče ubrzavaju odgovor sistema. 

  Kompatibilno s obloženim izolacijskim pločama

  Kontrolišite zidno i podno grejanje istim termostatom 

  Moguće je kontrolisati zidni sistem grejanja StickyMat 3D istim termostatom koji se koristi za kontrolu sistema podnog grejanja. Ako instalirate i podni i zidni sistem grejanja na jedan termostat, termostat mora biti spojen kako bi se vršilo očitavanje podne sonde. Na jedan termostat mogu biti priključena najviše dva sistema grejanja, a ako ih je više od dva, za sigurnu upotrebu potrebna je razvodna kutija. Termostat mora biti postavljen na suprotnom zidu tako da ugrađeni senzor vazduha ima realno očitavanje temperature u prostoriji.

  Kontrolirajte zidno i podno grijanje istim termostatom

  Savršeno za grejanje kupatila 

  Naš jedinstveni sistem zidnog grejanja je idealan ako želite dodati grejanje kupatilu kada je malo slobodnog prostora na podu. Instaliranje sistema u kupatilu uklanja potrebe za tradicionalnim glomaznim radijatorima, omogućujući puno veću slobodu dizajna. Nežna toplina koju sistem proizvodi idealna je za zagrejavanje tuš kabine, a kupatilo pretvara u ličnii spa centar.

  Savršeno za grijanje kupaonica

  Sprečava kondezaciju na zidovima kupatila 

  Zidno grejanje pomaže da izbegnete tipičnu kondenzaciju koja se brzo formira na zidovima kupatila, i time održava prostoriju suvom i svežijom. Ova osobina ima dodatnu korist jer smanjuje nakupljanje mogućih plesni u grejanim područjima – poboljšavajući svežinu vazduha kupatila ili vlažne prostorije.

  Sprječava nastajanje kondenza na zidovima kupaonice

  Garancije

  SafetyNet™ Garancija pri instaliranju

  Ako prilikom instalacije slučajno oštetite sustav grijanja, vratite ga u Warmup i mi ćemo ga besplatno zamijeniti drugim istovjetnim grijačem.
  Doživotno jamstvo

  Doživotna garancija

  Ovaj proizvod dolazi uz doživotno jamstvo. Mi smo u potpunosti uvjereni u standard naših proizvoda.
  Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
  Širina mreže 50 cm
  Debljina mreže 3 mm
  Unutrašnja / spoljna izolacija Kvalitetni fluopolimer (ETFE)
  Izlazna struja 200 W/m²
  Dužina hladnog kraja (kraj za povezivanje) 3 m
  Sertifikati i oznake EUFH heating mat approvals EUFH heating mat approvals
  Kod Površina (m²) Dimenzije
  (m)
  Snaga 
  (W)
  Amperaža 
  (A)
  Otpor 
  (Ω)
  2SMFW0.5 0,5 1 x 0,5 100 0,43 529
  2SMFW1 1,0 2 x 0,5 200 0,87 265
  2SMFW1.5 1,5 3 x 0,5 300 1,30 176
  2SMFW2 2,0 4 x 0,5 400 1,74 132

  Povezani proizvodi

  Termostati

  Izbor pravog sistema za kontrolu je ključan da bi se osiguralo da sistem grejanja radi na najbolji mogući način, efikasno i jednostavno.

  Pogledaj termostati

  Izolacija

  Upotrebom izolacije sa podnim grejanjem smanjuje se vreme zagrejavanja i troškovi energije.

  Pogledaj izolacija