HomeO namaIstraživanje i razvoj

Najbolje istraživanje i razvoj

Naša predanošću istraživanju i razvoju (R&D) i korisničkom servisu, omogućava nam da ponudimo tehnološki napredne sisteme za podno grejanje koji pružaju najviši standard kvaliteta proizvoda, performansi na zadovoljstvo kupaca.

Liderstvo u istraživanju i razvoju

research and development warmup germany

Tehnološki razvoj

Kontinuiranim ulaganjem u istraživanje i razvoj u mogućnosti smo predvideti i reagovati na buduće trendove u industriji i tehnološkom razvoju. To garantuje brz pristup najnovijim inovacijama kada je u pitanju sistem podnog grejanja, energetska efikasnost i smanjenje emisije CO₂.

Vlastite informacije

Naš višemilionski istraživački centar EN442-2 u Njemačkoj, interni ispitni objekti i nadgledanje kuća nakon useljenja širom Evrope pružaju ažurirane vlastite informacije o proizvodima i nivou energetske efikasnosti.

research and development warmup germany
underfloor heating testing facility warmup german

Interni istraživački centar EN442-2

underfloor heating testing facility warmup german

Stalno poboljšanje

Naš istraživački centar EN442-2 u Njemačkoj koristi se za kontinuirano testiranje i razvoj inovacija u podnom grejanju. Vodimo Istraživački centar zajedno s odeljenjem za razvoj proizvoda gde radimo niz zasebnih testova u različitim okruženjima i analiziramo rezultate u našem specijalizovanom centru za analizu.
Testovi mogu biti od novih vrsta i formata žica, konfiguracija upravljanja sistemom do testiranja materijala za proizvode naših partnera. To znači da posedujemo sva najnovija dostignuća u industriji i najnovije informacije o energetskoj efikasnosti i radu naših sistema u različitim uslovima.

Inovacija

Ova vrsta ulaganja u istraživanje i razvoj sastavni je deo našeg poslovanja. Ovaj istraživački centar je osnovni izvor za izume, inovacije i poboljšanja. Rezultate, iskustvo i znanje delimo s našim odeljenjima i poslovnim partnerima širom sveta, što ćini Warmup globalno pouzdanim brendom.

Program nadgledanja stambenog prostora nakon useljenja

warmup post-occupancy programme

Stvarni tekući troškovi

Naš Program nadgledanja stambenog prostora nastao je iz potrebe da bolje predvidimo buduće troškove energije kuća i pružimo vrlo detaljne informacije o energetskoj efikasnosti Warmup sistema podnog grejanja.

Informacije se prikupljaju svakih nekoliko minuta sa mnogih sićušnih senzora. Oni su strateški smešteni u svakoj zoni za poredjenje temperature poda, vazduha, žice / vode i vanjskih temperatura, a često i drugih očitavanja poput vlage i temperature zračenja.

Energetska efikasnost

Ovaj program omogućuje detaljan prikaz količine energije koja je zapravo potrebna za stvaranje idealnih životnih uslova. To se upoređuje sa podacima koje je pružio naš istraživački centar u Njemačkoj kako bi se stvorio visoko predvidivi model koji omogućava odgovare na ključna pitanja o troškovima podnog grejanja i uštedama ostvarenim sa sistemima Warmup. To uključuje odgovare na pitanje od “Koliko će koštati pokretanje sistema grejanja moje nove, tek izgrađene kuće?” Do “Koliko ću uštedjeti koristeći Warmup podno grejanje, a ne radijatore u ovoj kući?”.

warmup testing undefloor heating