HomeElektrično podno grijanjePodna izolacijaFleksibilna toplotna izolacija

Fleksibilna toplotna izolacija

Fleksibilna toplotna izolacija je tanka izolaciona barijera od polystirena sa efikasnim zvučnim osobinama koja smanjuje buku.

Fleksibilna toplotna izolacija

Fleksibilna toplotna izolacija

Fleksibilna toplotna izolacija

Fleksibilna toplotna izolacija je tanka izolaciona barijera od polystirena sa učinkovitim zvučnim osobinama koja smanjuje buku.

Električno podno grijanje

Otporna na gubitke topline

icon-checkmark  Povećava energetsku efikasnost vašeg sistema električnog podnog grejanja usmjeravajući toplinu prema gore

Veoma tanka

icon-checkmark  Samo 6 mm

Lagana

icon-checkmark  Laka za instalaciju

Idealna sa duplom prekrivkom za mekane podne obloge

icon-checkmark  Pomaže vam da iskoristite maksimum od vaše grejne folije stvarajući energetski efikasan sistem grejanja i zvučno izolovane podove

Meka izolacija za podno grejanje

Warmup fleksibilna izolacija nalazi se između hladnog poda i sistema grejne folije, usmeravajući toplinu prema gore, što čini sistem podnog grejanja efikasnijim i delotvornijim. Podloga od folije deluje kao efikasna barijera za vlagu. Izolovana podloga je posebno predvidjena za ugradnju ispod sistema grejanja i duple prekrivke kao deo celovitog i stabilnog sistema.

Fleksibilna izolacija i sistem duple prekrivke čine idealnu kombinaciju za ugradnju mekih i elastičnih podnih obloga kao što su tepih i vinil preko Warmup sistema grejne folije.

Meka izolacija za podno grijanje

Meka izolacija za podno grijanje

Warmup fleksibilna izolacija nalazi se između hladnog poda i sustava grijaće folije, usmjeravajući toplinu prema gore, što čini sustav podnog grijanja učinkovitijim i djelotvornijim. Podloga od folije djeluje kao djelotvorna barijera za vlagu. Izolirana podloga je posebno predvidjena za ugradnju ispod sustava grijanja i duple prekrivke kao dio cjelovitog i stabilnog sustava.

Meka izolacija za podno grijanje

Fleksibilna izolacija i sustav duple prekrivke čine idealnu kombinaciju za ugradnju mekih i elastičnih podnih obloga kao što su tepih i vinil preko Warmup sustava grijaće folije.

Veličine rolni 2,5, 5, 10 and 25 m²
Debljina 6 mm
Sastav Gornja strana: neravni polistiren
Donja strana: srebrna samolepljiva folija
Toplotna provodljivost 0,19 m²K/W
Smanjenje zvuka pri kontaktu 25dB ∆Lw kada se koristi zajedno sa Warmup sustavom duple prekrivke .

Ovaj proizvod se upotrebljava sa:

WLFH grejne folije

Grejna folija je pojednostavljen sistem električnog podnog grejanja osmišljen za korišćenje sa laminatom, tepihom, vinilom, drvetom i ostalim plutajućim podovima.

Pročitaj više