GDPR- naša obaveza

Ovo obaveštenje sadrži način postupanja s vašim ličnim podacima u skladu sa zakonom o zaštiti podataka. Za detaljnije informacije posetite naša Pravila privatnosti.

Pregledavanje naših web stranica

Prikupljaju se anonimne informacije internetskog dnevnika, obrasci ponašanja i broj poseta stranicama. Kolačići se preuzimaju svaki put kad posetite našu web stranicu, tako da vam nije potrebno ponovno uneti detalje o registraciji za svaku posetu. Kolačiće možete onemogućiti u vašem pregledniku, ali imajte na umu da to može sprečiti da naša web stranica funkcioniše u potpunosti.

Popunjavanje obrazaca naše web stranice

Vaše ime i adresa su potrebni kako bismo odgovorili na vaš upit ili zahtev. Vaši podaci neće se deliti s trećim stranama. Ako popunite obrazac za brzi upit, zadržat ćemo dobijene podatke tri mjeseca nakon dužine odabranog vremenskog okvira projekta koji ste odabrali

Obavljanje plaćanja

Za obradu plaćanja koristimo sigurnu web stranicu za plaćanje treće strane. Ne čuvamo podatke o vašoj kartici. Lični podaci neće se deliti s trećim stranama osim ako se trebamo pridržavati zakonskih zahteva.

Registracija SMART termostata

Moramo prikupiti lične podatke da bismo Smart Termostat povezali sa pravim vlasnikom kuće. Podaci će se čuvati za vreme registracije uređaja, plus petnaest godina od zadnjeg datuma kontakta – termostat se smatra zadnjim kontaktom.

Povezana aplikacija MyHeating povezuje se na web stranicu za poredjenje tarifa treće strane kako bi se omogućila funkcija Autoswitch. Vaši lični podaci potrebni su za aktiviranje funkcije Autoswitch. Stranica za poredjenje neće proslediti podatke nijednoj drugoj tvrtki osim dobavljača kojeg ste odabrali.

Komuniciranje s nama na društvenim mrežama

Ako želite učestvovati u raspravama ili odgovoriti na promocije na ovim web stranicama, moraćete dati lične podatke. Ne prikupljamo nikakve lične podatke osim onih koje je prikupila sama stranica društvenih mreža.

Dobivanje pristanka za primanje marketinških informacija

Za posetioce koji ispunjavaju obrasce naše web stranice, voleli bismo ih kontaktirati s informacijama koje se odnose na uštedu energije i naše proizvode. To ćemo učiniti tek kad nam daju svoj pristanak.

Za sve kupce koji su se odlučili za primanje marketinških komunikacija od nas, poštujemo njihovo pravo da kasnije promene mišljenje; Stoga u sve marketinške e-poruke uključujemo mogućnost odjave.

Sigurnost podataka i privatnost

Podaci se čuvaju na sigurnim serverima. Koristimo šifriranje kako bismo zaštitili vaše ličbne podatke od gubitka, krađe i zloupotrebe, kao i od neovlaštenog pristupa i otkrivanja. Nećemo proslediti vaše podatke trećoj strani bez vašeg prethodnog odobrenja.

Vaša prava na lične podatke

Imate prava u vezi s vašim podacima koje posedujemo, a koja možete ostvariti kontaktiranjem na: personaldata@warmup.com ili pisanjem na: Warmup Plc. Zahtev za podatke, 702 Tudor Estate, Abbey Road, London NW10 7UW.

Bilo bi nam drago ako biste mogli jasno navesti razlog svog zahteva; mi ćemo to pregledati, a naš Službenik za zaštitu podataka odgovoriće vam u roku od mesec dana od prijema. Imajte na umu da se neće primenjivati sva prava u svim okolnostima, ako je to slučaj, o tome ćemo vas obavestiti.