HomeElektrično podno grijanjeOprema za kupaonicuOdmagljivač ogledala

Odmagljivači ogledala

Warmup odmagljivač ogledala sastoji se od ultra tankog samolepljivog grejnog dela koji se nevidljivo uklapa iza gotovo bilo kojeg ogledala, održavajući ogledalo potpuno bez pare.

Odmagljivač ogledala daje visok nivo temperaturne stabilnosti, uz potpunu otpornost na vlagu, vibracije, udarce, prašinu i starenje.

Odmagljivači ogledala

Ogledalo bez pare u kupatilu


Svako kupatilo treba čisto i jasno ogledalo, a nakon vruće kupke ili tuša, ogledala se brzo zamagle. Jednostavni za postavljanje i kontrolu, odmagljivači pružaju savršeno rešenje za ovaj problem pretvarajući konvencionalno ogledalo u grejano ogledalo u kupatilu i oni sprečavaju nastajanje kondenzacije na površini ogledala. 

Odmagljivači ogledala
Dostupne veličine

Pogodno za ogledala svih veličina u kupatilu 


Na raspolaganju su tri veličine odmagljivača, a dimenzije su izrađene tako da se može koristiti više odmagljivača za pokrivanje većih ogledala. Svaki odmagljivač ogledala omogućuje ravnomernu i konzistentnu raspodelu toplote od 200 W/m², omogućavajući ogledalu da se zagreva brže od okolnog prostora i na taj način sprečava stvaranje magle na ogledalu.

Dostupne veličine


  • Mali – 260 x 360 mm
    Idealan za manja ogledala ili upotrebu više njih za veća ogledala.
  • Srednji – 360 x 560 mm
    Odmagljivač ogledala srednje veličine je idealan za duža a uža ogledala.
  • Veliki – 560 x 720 mm
    Dizajniran za velika ogledala u kupatilima.

Jednostavan za postavljanje i kontrolu


Odmagljivač ogledala ima oblik ravnog, elektro-grejnog filma koji se pričvršćuje na zadnju stranu ogledala u kupatilu. Instalacija odmagljivača je brza i jednostavna jer on ima samolepljivu podlogu koju treba skinuti i zalepiti na zadnju stranu ogledala.

Odmagljivač se može spojiti na strujni krug rasvete u kupatilu, automatski napajajući odmagljivač kad su svetla uključena; ili alternativno, njima se može upravljati nezavisnim prekidačem koji osigurava napajanje po potrebi. Odmagljivač je i skladu sa CE i dolazi sa 5-ogodišnjom garancijom.

Pogodno za zone 2 i 3


Odmagljivači ogledala su otporni na vlagu, vibracije, udarce, prašinu i starenje, tako da je njihova sigurnost u kupatilu osigurana. Imaju IP54 standard, što ih čini pogodnim za ugradnju u zonama 2 i 3 u kupatilima kao i izvan bilo koje zone.

Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
Snaga 200 W/m²
Debljina 0,4 mm
Prosečni porast temperature 20 ºC
IP zaštita IP54
Priključak 1,5 metar priključnog kabla 
Električna klasa II
Certifikati i oznake accreditations-CE
Šifra proizvoda

Veličina (mm)

Snaga (W) Amperaža (A) Otpor (Ω)
MD-SML1 260 X 360 14,1 0,06 3751
MD-MED1 360 X 560 33,3 0,14 1589
MD-LRG1 560 X 720 66,0 0,29 801