HomeTermostatiAplikacija MyHeating

Aplikacija MyHeating

Da biste maksimalno iskoristili 4iE WiFi termostat, preuzmite Warmup-ovu aplikaciju MyHeating za pametne telefone. MyHeating ima jedinstvena mogućnosti kao što su SmartGeo™, podaci o potrošnji energije i tekućim troškovima, personalizacija termostata i daljinsko upravljanje grejanjem. Dostupno na iOS-u, Androidu i s određenom funkcionalnošću putem MyWarmup naloga na web-pretraživač.

Aplikacija MyHeating

Besplatna aplikacija MyHeating je jednostavna i laka za upotrebu

Komunicirajući s termostatom s bilo kog mesta, aplikacija MyHeating omogućuje kontrolu sistema grejanja sa pametnih telefona. Naša ugrađena SmartGeo tehnologija upravlja sistemom grejanja automatski i bez napora – optimizujući potrošnju energije i uz koju ćete imati jednu brigu manje.

Ako izaberete da ne koristite SmartGeo, koristite MyHeating aplikaciju za jednostavno programiranje termostata. Warmup koristi tehnologiju Prirodni Programski Jezik ™ kako bi optimizacija grejanja postala lagan i intuitivan proces.

Prirodni programski jezik

Koristeći poznate pojmove i izraze za razumijevanje specifičnih zahteva programa grejanja, Prirodni Programski Jezik je jednostavan jezik. Na primer “U koje vreme se budiš?”

warmup heating controller iphone app

Dva načina za kontrolu

MyHeating Warmup za iOS i Android
Besplatna aplikacija MyHeating radi s iOS i Android pametnim telefonima, pružajući pristup SmartGeo-u i za brzu kontrolu sistema.

my.warmup.com za desktop, laptop računare i web-pretraživače
Koristite my.warmup.com besplatno sa bilo kojim desktop ili laptop web pretraživačem za upravljanje Warmup nalogom, kontrolu grejanja i pregled potrošnje energije.

Kako aplikacija MyHeating pomaže uštedeti novac?

Warmup aplikacija MyHeating stalno komunicira sa pametnim termostatom. Većina ljudi ima svoje telefone uz sebe tokom celog dana, što dopušta aplikaciji da uči rutine pomoću usluga praćenja lokacije ugrađenih u pametne telefone (bez praćenja točnih lokacija). Nakon nekoliko nedelja korištenja novog pametnog termostata, aplikacija MyHeating dobro će razumeti korisnikove rutine. Koristiće to znanje za optimizaciju rasporeda grejanja i omogućiće najisplativija rešenja potrošnje energije.

smartphone heating control systems ipad

Napredna kontrola

Naša funkcija SmartGeo u aplikaciji MyHeating prati vreme zagrejavanja i hlađenja kuće, da bi nakon toga automatski regulisao temperaturu kada korisnici nisu u kući, smanjujući potrošnju do 25%.

SmartGeo

SmartGeo je jedinstvena tehnologija koju je razvio Warmup i ugrađena je u MyHeating aplikaciju koja koristi napredni algoritam za razumevanje najefikasnijih postavki grejanja. Radeći automatski, on uči rutine i lokaciju pomoću pozadinske komunikacije sa pametnim telefonima i snižava temperature kada korisnici nisu u kući, samoregulišući idealnu udobnu temperaturu u vreme dolaska kući. Sve to, bez nekih drugih komplikovanih programa.

SmartGeo je mnogo naprednija tehnologija od ostalih najčešće korištenih softvera za upravljanje grejanjem.

  • Za razliku od Tehnologije za otkrivanje prisutnosti, koja sistem grejanja upozorava tek kad je korisnik kod kuće, SmartGeo pokreće zagrejavanje kuće postupno u vremenu dolaska.
  • Za razliku od tehnologije Geo-Fencing, koja sistem grejanja upozorava samo kad korisnici napuste ili uđu u kuću i čime omogućava značajno nepotrebno trošenje energije, SmartGeo precizno očitava lokaciju i u skladu s tim kontroliše grejanje.

Kombinujući tehnologiju zasnovanu na lokaciji s veštinama učenja navika, SmartGeo optimizuje sistem grejanja, bez napora i automatski

Ista sigurnost kao i online bankarstvo

Mi shvatamo sigurnost ozbiljno. Zbog toga su naši podaci o korisniku zaštićeni istim standardom koji se koristi u online bankarstvu. To znači da su pojedinačni podaci šifrirani do te mere da su nečitljivi. Naš nivo enkripcije je u klasi zaštite obaveštajnih podataka.

Nisu samo podaci sigurni, SmartGeo funkcioniše bez određivanja stvarne lokacije – nikada ne prati GPS signal, već izračunava približnu udaljenost od kuće.