HomeTermostati4iE™ WiFi

4iE™ smart WiFi Termostat

4iE™ smart WiFi Termostat

4iE WiFi je pametni termostat za grejanje koji radi sa pametnim telefonom kako bi dao optimalno, ekonomično i energetski efikasno grejanje. Za upotrebu s električnim i vodenim sistemima podnog grejanja, 4iE ne zahteva programiranje i koristi najnovije Warmup tehnologije kako bi se obezbedilo da kuće uvek budu na željenoj temperaturi, u pravo vreme.

4iE™ smart WiFi Termostat

ZA SISTEME PODNOG GREJANJA

Pametni termostat za podno grejanje

Jednostavan za upotrebu i potpuno kompatibilan s električnim i vodenim sistemima podnog grejanja, 4iE Smart WiFi termostat štedi energiju i novac.

 Aplikacija kontroliše WiFi termostat za podno grejanje

4iE je WiFi regulator grejanja sa aplikacijom, koji maksimizira energetsku efikasnost sistema podnog grejanja. Podno grejanje je mnogo efikasnije za grejanje kuće od tradicionalnih radijatora, jer radi na nižim temperaturama kako bi se lagano postigla optimalna toplota. Kombinacija podnog grejanje s 4iE omogućuje automatsko, intuitivno, istinsko pametno upravljanje grejanjem doma.

 Maksimizira energetsku efikasnost kuće

Brinući se da podno grejanje u kući lagano zagrejava kad je potrebno i da radi na nižim temperaturama kada grejanje nije potrebno, 4iE i SmartGeo tehnologija smanjuju potrošnju energije, smanjujući tako i troškove. Korištenje 4iE uz Warmup-ovu aplikaciju MyHeating može uštedeti na računima za struju.

Nikad više ne dolazite kući u hladan dom i ne preplaćujte račune za energiju.

Uvek na pravoj temperaturi

SmartGeo™ tehnologija osigurava da se dom sam automatski zagreje kad stignete kući, i da radi ekonomično kad ste odsutni. 

Jednostavan za korištenje

Regulatori grejanja 4iE jednostavni su za upotrebu i ne zahtevaju programiranje. Postavljanje se može završiti u nekoliko jednostavnih koraka.

SmartGeo™ tehnologija

4iE mogućnosti upravljanja grejanjem

Warmupov 4iE pametni WiFi termostat za podno grejanje dizajniran je kako bi izgledao sjajno i u kućama modernog kao i tradicionalnog stila, sa prednjim staklom i hromiranim ivicama. Sadrži jasan, touchscreen ekran u boji sa različitim temama kao i sa mogućnošću učitavanja bilo koje pozadinske fotografije.

4iE najbolje funkcioniše ako se koristi zajedno s Warmup MyHeating i AutoSwitch aplikacijama za grejanje za pametne telefone.

Aplikacija MyHeating

SmartGeo tehnologija unutar 4iE aplikacije MyHeating automatski kontroliše sistem grejanja tako što zna udaljenost od kuće i zagrejava dom pred dolazak. To sprečava rasipanje energije i može uštedeti do 25% na računima za energiju.

Saznajte više o aplikaciji MyHeating ovdje >

IFTTT povezanost

4iE termostat za podno grejanje je takođe kompatibilan s ostalim pametnim uređajima putem IFTTT platforme, omogućavajući, na primer, komunikaciju između WiFi regulatora podnog grejanja i Amazon Alexa.

Pogledajte naše Applets ovdje >

Električno podno grejanje

Koristite 4iE sa Warmup sistemima električnog podnog grejanja

Hidrauličko podno grejanje

4iE savršeno funkcioniše sa sistemima vodenog grejanja

Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
Max. snaga 16 A, ~3600 W
Dimenzije 90 x 110 x 18 mm (zahteva 35mm duboku kutiju)
Displej 74 x 52 mm u boji sa touch screen tehnologijom
Senzori Isporučuje se sa NTC 10K podnom sondom (3m) i ugradjen senzor vazduha
Programiranje Do 5 komfornih dnevnih perioda, sa bilo kojom kombinacijom dana
IP standard IP33
Er-P klasa IV
Sertifikati i oznake accreditation-beab accreditations-CE