HomeElektrično podno grijanjePodna izolacijaDupla prekrivka

Dupla prekrivka (WDO)

Warmup dupla prekrivka je plutajuća podloga za upotrebu ispod završnih podova sa tepihom, vinilom i linoleumom. Sistem se sastoji od osnovne ploče i gornje ploče. Obe ploče su sa kontaktnim lepilom koje ih čvrsto drži spojene da bi se dobila jaka podloga za sigurno polaganje završnog poda.

Dupla prekrivka (WDO)

Dupla prekrivka (WDO)

Dupla prekrivka (WDO)

Warmup dupla prekrivka je plutajuća podloga za upotrebu ispod završnih podova sa tepihom, vinilom i linoleumom. Sustav se sastoji od osnovne ploče i gornje ploče. Obje ploče su s kontaktnim ljepilom koje ih čvrsto drži spojene da bi se dobila jaka podloga za sigurno polaganje završnog poda.

Šta je sistem duple prekrivke

Dupla prekrivka se preporučuje za korištenje sa Warmup grejnom folijom i izolacionom podlogom za kompletno rešenje električnog podnog grejanja koje je savršeno za mekše podne obloge.

Dva sloja Duple prekrivke su postavljena iznad Grejne Folije, delujući kao snažna i stabilna podloga koja štiti podni grejač od tačaka velikih opterećenja kao što su velike police za knjige ili kreveti. Sistem je slobodno plutajući, i brz i jednostavan za ugradnju.

Osobine i prednosti

N

Veoma tanka, samo 7mm

N

Laka za instalaciju

N

Obezbjedjuje čvstu i jaku podlogu

Na koju se može postaviti niz podnih obloga

N

Zaštita sistema za grejanje

Štiti električne grejne kablove od oštećenje ako pod nije odmah postavljen

Dupla prekrivka za “suve” prostorije

Sistem Duple prekrivke nije prikladan za primene u “vlažnim” prostorijama kao što su kupatila. Ako koristite vinil ili tepih u mokrim prostorijama, razmislite o korištenju kompatibilnih električnih sistema kao što su DCM-PRO, SPM grejne mreže ili DWS sistemi za grejanje; svi instalirani sa 10mm sloja samonivelirajuće mase za zaštitu sistema od vlage. Za više informacija kontaktirajte Warmup.

Instalacija

 
Dupla prekrivka se sastoji od posebnog gornjeg dela i osnove, i ova dva sloja su smeštena jedan iznad drugog s razmaknutim i preklapajućim spojevima koji jamče čvrstu podlogu. Sistem je dostupan za kupovinu u pakovanjima od 4 para, nudeći pokrivenost od 2,88 m². Kao plutajuća podloga, sistem Duple prekrivke nije pričvršćen na pod i nudi brzu i čistu instalaciju bez potrebe za estrihom.

Neki proizvođači podova dopuštaju korištenje sistema podnog grejanja sa njihovim podovima samo kada su ugrađeni u podlogu za izravnavanje/estrih. Važno je da kod proizvođača vinila ili tepiha proverite vrste sistema podnog grejanja koji su prikladni za odabrani završni pod.

instalacija dupla prekrivka
Dimenzije 1200 x 600 mm
Debljina Osnovna ploča – 3 mm
Gornja ploča – 4 mm
Sastav MDF (medijapan), opremljen s interaktivnim ljepilom
Gustina 770 kg/m³
Otpornost na savijanje >40 kg/cm²
Vlažnost 4-10 %
Toplotna provodljivost  0,047 m²K/W
Klasa zapaljivosti “E” (EN13501-1)