HomeVanjsko grijanje

Sistemi za topljenje snega

Warmup obezbeđuje kvalitetne, energetski efikasne sisteme za topljenje snega, uz širok asortiman proizvoda da bi udovoljili vašim zahtevima.

Sustavi za otapanje snijega

Warmup obezbjedjuje kvalitetne, energetski učinkovite sustave za otapanje snijega, uz širok asortiman proizvoda da bi udovoljili vašim zahtjevima.

O Warmup rešenjima za topljenje snega i zaštitu od smrzavanja

Mi nudimo različite kablove za topljenje snega koji mogu grejati prilazne betonske staze ili pločnike oko vašeg doma, kao i kablove za krov, a isto tako imamo rešenja za zaštitu od smrzavanja oluka i cevi. Sa Warmup proizvodima za topljenje snega i rešenjima za odmrzavanje, možete povećati sigurnost i udobnost održavajući vaše kuće, zgrade, prilazne puteve i staze bez snega i zaštićene od smrzavanja. To vam omogućava naš široki asortiman proizvoda za vanjsko grejanje.

Eliminišite opasan led i nanose snega i imajte prilaze bez leda uz naš asortiman kablova za topljenje snega.

Pogledaj proizvod

Warmup samoregulišući kabal je izuzetan za odleđivanje krovova, oluka i ispusta.

Pogledaj proizvod

Warmup linija kablova za grejanje metalnih i plastičnih cevi 

Pogledaj proizvod

Kontroleri
i senzori

Paleta regulatora temperature i senzora za maksimalnu energetsku efikasnost sistema  za odmrzavanje snega. Idealni su za primenu na zemlji, krovu i olucima.

Pogledaj proizvodi

Primene kablova za topljenje snega i odleđivanje

Warmup kablovi za topljenje snega su predviđeni za razne primene. Imamo kablove za topljenje snega koji zagrevaju saobraćajnice, staze, stepenice, terase, krovove, oluke i vodovodne cevi, sprečavajući stvaranje opasnog leda, zamrazavanja i gomilanje snega.

Grejanje prilaza

U toku zime sneg i led prete vašoj sigurnosti i predstavljaju glavni problem koji može izazvati opasnosti klizanja, kako za ljude tako i za vozila. Ne trošite više svoje vreme čisteći vaše pločnike i krov dok pokušavate da odete na posao i uživajte radeći nešto drugo.

Pročitaj više >

Zaštita za krovove i oluke

Krov i oluci mogu se ozbiljno oštetiti nakupljanjem leda. Ovi se problemi mogu izbeći korištenjem Warmupovih rešenja za odmrzavanje krovova i oluka.

Pročitaj više >

Grejanje cevi

U vrlo hladnim uslovima, samo toplotna izolacija nije dovoljna da zaštiti cevi od smrzavanja. Warmup sistemi za grejanje cevi štite cevi za vodu, sisteme za zalivanje i kanalizaciju od mraza u ekstremnim zimskim uslovima.

Pročitaj više >

Prednosti sistema za topljenje snega i odleđivanja

Z

Uštede

Sistemi su isplativiji na duže staze od kontinuiranog bacanja i uklanjanja soli tako što se smanjuje otpad, a time se prudužava trajanje asfalta, betona itd.

Z

Dodatna vrednost

Warmup sistemi za topljenje snega ili zaštitu od smrzavanja mogu produžiti trajanje krovova, cevi i pločnika tako što se eliminišu upotreba soli i hemikalija, kao i oštećenja alatkama za čišćenje.

Z

Pametno ulaganje

Instaliranje Warmup sistema za topljenje snega je odlična investicija koja može povećati vrednost vaše kuće. To je rešenje na duge staze da vaši pločnici, krovovi i cevi budu bez snega i leda, čime se povećava vrednost vaše imovine.

Z

Nema potrebe za mašinskom sobom

Nema potrebe da odvajate prostor ili prostoriju u vašoj kući/garaži za opremu. Sistem koristi mali zidni kontroler temperature i senzor koji se montira na pločnik/krov.

Z

Energetska efikasnost

Sistemi za topljenje snega rade zajedno sa uređajem koji se automatski aktivira (kontroleri temperature) koji će pokrenuti sistem kad oseti padavine i nisku temperaturu. Ovi kontroleri obezbeđuju da je sistem aktivan samo kad je potrebno i smanjuje nepotrebnu potrošnju energije.

Zagrejani prilazi, stepeništa i terase

Snežne zime mogu biti bolne, pogotovo kad morate čistiti lopatom i posipati so po vašem prilaznom putu, vrtu, stazama, i stepenicama i to izgleda kao da tom poslu nema kraja. Ali sa Warmup proizvodima za topljenje snega i rešenjima za odmrzavanje, možete udobno boraviti u svom domu i pustiti da sistem obavlja posao umjesto vas.

Mi nudimo kablove za topljenje snega koji greju prilazne betonske staze ili pločnike oko vašeg doma, sprečavajući gomilanje leda i snega. Sistemi su dostupani u dve verzije, jedan za beton i pločnike, a drugi za asfalt.

Zaštita za krovove i oluke

Krov i oluci mogu biti teško oštećeni nakupljenim ledom. Naslage leda i ledenice se stvaraju kad se nagomilan sneg na krovu topi i smrzava na nadstrešnicama i olucima tokom večeri. Ciklus se nastavlja i led se neprestano gomila, što sprečava sneg koji se topi da pravilno otiče. S vremenom se stvaraju ledenice, i potencijalno dobijamo i oštećenje konstrukcije kao i sigurnosne probleme.

Warmup nudi sistem za topljenje snega sa krovova i oluka koji obezbeđuje zaštitu i pomaže u sprečavanju stvaranja ledenica i naslaga leda na privatnim objektima, apartmanima, vilama i porodičnim kućama. Grejni kabal za krov i oluk omogućava topljenje snega i njegovo oticanje sa krova kroz oluke i ispuste. Sistem je dostupan u dve verzije: samoregulišući kablovi (W20SR) i kablovi odredjene konstantne snage (W25SM).

Grejanje cevi

U vrlo hladnim uslovima, sama toplotna izolacija ne može u potpunosti zaštititi cevi od smrzavanja. Sistemi zaštite od smrzavanja štite vodovodne cevi, protivpožarne mreže, sisteme zalivanja i kanalizacione cevi od mraza u teškim zimskim uslovma. Ne treba puno vremena da se smrznu cevi za vodu u kući ili bašti, što može dovesti do skupih popravki ili zagađenja vode.

S našim sistemima zaštite od smrzavanja cevi osiguravamo da čak i tokom prelaznog perioda u proleće i jesen, kada nagli mraz i dalje može naneti štetu, budete bez brige. Warmup kablovi za zaštitu od smrzavanja cevi dizajnirani su za zaštitu vodovodnih cevi od metala ili plastike koje su osjetljive na mraz. Naš asortiman kablova za zaštitu od smrzavanja uključuje samoregulišuće kablove od 20 W/m (W20SR) i samolimitirajuće kablove sa konstantnom snagom 10 W/m (W10FP).

Koliko košta sistem?

Troškovi uključeni u nabavku sistema za topljenje snega povezani su s troškovima stvarnog sistema i instalacije koji su različiti i  zavise od veličine projekta.

Besplatna ponuda >

Gdje kupiti Warmup sisteme?

Pronađite najbližu trgovinu za kupovinu naših proizvoda od naših ovlašćenih distributera. Nakon kupovine kontaktirajte nas kako biste dogovorili instalaciju ili pronašli instalatera.

Pronadjite distributera >

Ko će instalirati sistem?

Preporučujemo kvalifikovanog električara ili vodoinstalatera da instalira naše proizvode. Uvek nastojimo ponuditi najbolju uslugu, garanciju i podršku za proces instalacije.

Kontaktirajte nas >