HomeTermostati+Kit

+Kit za pametno centralno grejanje

Warmup +Kit nudi idealno rešenje za nadogradnju 4iE Smart WiFi termostata u Pametni termostat za centralno grejanje.

 +Kit za pametno centralno grijanje
Warmup +Kit

Warmup +Kit

+Kit dizajniran je za rad s poznatim Warmup 4iE Smart WiFi termostatom za nadogradnju termostata od regulatora grejanja za sisteme podnog grejanja do sistema koji bežično upravlja sistemima centralnog grejanja. On nudi sve prednosti i karakteristike 4iE koje kupci širom Sveta znaju i imaju poverenja i omogućava njihovo korišćenje u domovima sa centralnim grejanjem.

Warmup +Kit donosi mobilnu, bežičnu funkcionalnost u 4iE – omogućavajući kontrolu sistema centralnog grejanja s bilo kojeg mesta u kući. Dolazi s prijemnikom za kotao, adapterom za napajanje, postoljem za napajanje i postoljem za 4iE, omogućavajući fleksibilno mesto za termostat u domu.

Zašto odabrati Warmup 4iE +Kit Smart termostat?

4iE WiFi termostat je najpametniji Warmup Smart termostat koji koristi najnoviju tehnologiju za potpuno smanjenje gubitaka energije i značajno poboljšava efikasnost sistema grejanja. Termostat je jednostavan za upravljanje i koristi prirodni programski jezik s elegantnim i stilizovanim, prilagodljivim dizajnom. Korisnik može postići značajne uštede na računima za grejanje pomoću termostata uz Warmup-ove aplikacije za pametne telefone. Aplikacija MyHeating™ i njena SmartGeo™ tehnologija osiguravaju da se dom automatski zagrejava do željene temperature samo kad ste kod kuće ili na putu prema kući, a grejanje radi na nižim temperaturama kad ste daleko, znatno smanjujući potrošnju energije kao i troškove rada. 

Glavne osobine

N

Bežični Prijemnik

Jednom spojen na postojeći kotao omogućava bežičnu komunikaciju između kotla i termostata.

N

Pametno grejanje

Dovođenje pametnijeg, naprednijeg i ekološkog upravljanja grejanjem u sistema centralnog grejanja.

N

Efikasnost

Tehnologija +Kit nudi brzo i efikasno rešenje.

+Kit se može kupiti odvojeno od 4iE. Kupac može kupiti 4iE za podno grejanje ili može kupiti 4iE i pripadajući +Kit za sisteme centralnog grejanja. Znači ako već imate zalihe 4iE-a, jednostavno naručite Warmup +Kit i svaki 4iE pretvorite u Smart termostat za sisteme centralnog grejanja. Ako se već koristi 4iE za upravljanje sistemom podnog grejanja u određenim zonama, novi 4iE sa + Kit se može koristiti za kontrolu kotla i centralnog grejanja u svim ostalim prostorijama.