DWS grejni kabal

Grejni kablovi su fleksibilni i idealni za brzu i laku instalaciju u prostorima nepravilnog oblika.

DWS grijaći kabel

DWS grijaći kabel

loose wire underfloor heating

Grijači kablova su fleksibilni i idealni za brzu i laku instalaciju u prostorima nepravilnog oblika.

Električno podno grijanje

Vrsta poda

icon-checkmark  Podovi od keramike

icon-checkmark  Podovi od kamena

Vrsta prostorije

icon-checkmark  Male površine

icon-checkmark  Nepravilni oblici

Vrsta izgradnje

icon-checkmark  Obnova

icon-checkmark  Nova gradnja

Za koje projekte je dizajniran grejni kabal DWS?

Sistem je dizajniran tako da odgovara prostorijama nepravilnog oblika i prostorijama sa puno fiksnog nameštaja, jer se oko njih grejni kabal lako može postaviti. Razmak kabla se može prilagoditi zahtevima željene izlazne snage i rasporedu u prostoriji u koju će se ugraditi. Grejni kabal DWS idealan je za ugradnju ispod keramičkih podova ili podove od prirodnog kamena.

Za prostorije pravilnog oblika, sistem mrežica nudi brzu i preciznu alternativu instalaciji DWS grejnog kabla. Ako želite pronaći sistem koji će štititi i pločice, DCM-PRO razdelni sistem je praktično rešenje. Alternativno, za podne obloge osim pločica, sistem grejne folije je idealno rešenje jer ne zahteva fleksibilno lepilo za pločice ili samonivelirajuću smesu; obezbeđivanje potpuno suve strukture na kojoj se postavljaju podne obloge poput tepiha ili laminata.

Za koje projekte je dizajniran grijaći kabel DWS?

Sustav je dizajniran tako da odgovara prostorijama nepravilnog oblika i prostorijama sa puno fiksnog namjestaja, jer se oko njih grijaći kabel s lakoćom može postaviti. Razmak kabela može se prilagoditi zahtjevima željene izlazne snage i rasporedu u prostoriji u koju će se ugraditi. Grijaći kabel DWS idealan je za ugradnju ispod keramičkih podove ili podove od prirodnog kamena.

Za prostorije pravilnog oblika, sustav mrežica nudi brzu i preciznu alternativu instalaciji DWS grijaćeg kabela. Ako želite pronaći sustav koji će štititi i pločice, DCM-PRO razdjelni sustav je praktično rješenje. Alternativno, za podne obloge osim pločica, sustav grijaće folije je idealno rješenje jer ne zahtijeva fleksibilno ljepilo za pločice ili samonivelirajuću smjesu; obezbeđivanje potpuno suve strukture na kojoj se postavljaju podne obloge poput tepiha ili laminata.

Osobine i prednosti

N

Idealan za mala ili kupatila nepravilnog oblika

Idealan za prostore sa puno inventara ili uglova, na primjer  kupatilo ili staklenik sa zaobljenim ili kosim zidovima.

N

Brza instalacija

Jedan priključak za bržu instalaciju

Karakteristike DWS grejnog kabla

Sa samo 1,8 mm, grejni kabal je najtanji na tržištu – tako da vidljivo ne podiže visinu poda. Mali poprečni presek grejnog elementa omogućuje njegovu ugradnju bez potrebe za slojem samonivelirajuće mase. Ugradite sistem kabla sa slojem lepila za pločice ispod pločica ili sa samonivelirajućim slojem ispod drugih završnih podova.

Za ugradnju DWS grejnog kabla nije potrebna samonivelirajuća masa, tako da nema dodatnog vremena ili troškova vezanih uz sušenje sistema. Kada se postavi kabal, završni pod se može postaviti preko njega.

Sistem je prikladan za sve primene obezbedjujući  primarno ili sekundarno grejanje u svim prostorijama ili projektima koji se pridržavaju građevinskih propisa.

Komplet za DWS grejni kabal

DWS sistem se jednostavno instalira jer dolazi u obliku kompleta koji sadrži sve potrebne elemente za instalaciju:

  • Ultra-tanki, 1,8 mm višežilni kabal. Dvožilni grejni kabal  dvostruko je izolovan naprednim fluoropolimerima, što ga čini iznimno izdržljivim i jednostavnim za popločavanje.
  • Osnovni premaz (za upotrebu kod drvenih podloga)
  • Traka
  • Valjak
  • Upute za instalaciju

Napomena: prije početka instalacije, proverite da li su veličina i broj grejnih kablova za projekt ispravni. Ako ste u nedoumici, kontaktirajte Warmup.

Karakteristike DWS grijaćeg kabela

Sa samo 1,8 mm, grijaći kabel je najtanji na tržištu – tako da vidljivo ne podiže visinu poda. Mali poprečni presjek grijaćeg elementa omogućuje njegovu ugradnju bez potrebe za slojem samorazlivajućeg estriha. Ugradite sustav kabela sa slojem ljepila za pločice ispod pločica ili sa samonivelirajućim sredstvom ispod drugih završnih podova.

Za ugradnju DWS grijaćeg kabela nije potrebna samonivelirajuća glazura, tako da nema dodatnog vremena ili troškova vezanih uz sušenje sustava. Kada se kabel položi, završni pod se može postaviti preko njega.

Sustav je prikladan za sve primjene obezbjedjujući  primarno ili sekundarno grijanje u svim prostorijama ili projektima koji se pridržavaju građevinskih propisa.

 

Komplet za DWS grijaći kabel

DWS sustav se jednostavno instalira jer dolazi u obliku kompleta koji sadrži sve potrebne elemente za instalaciju:

  • Ultra-tanki, 1,8 mm višežilni kabel. Dvožilni grijaći kabel  dvostruko je izoliran naprednim fluoropolimerima, što ga čini iznimno izdržljivim i jednostavnim za popločavanje.
  • Osnovni premaz (za upotrebu kod drvenih podloga)
  • Traka
  • Valjak
  • Upute za instalaciju

Napomena: prije početka instalacije, provjerite da li su veličina i broj grijaćih kablova za projekt ispravni. Ako ste u nedoumici, kontaktirajte Warmup.

Garancije

SafetyNet™ Garancija pri instaliranju

Ako prilikom instalacije slučajno oštetite sustav grijanja, vratite ga u Warmup i mi ćemo ga besplatno zamijeniti drugim istovjetnim grijačem.
Doživotno jamstvo

Doživotna garancija

Ovaj proizvod dolazi uz doživotno jamstvo. Mi smo u potpunosti uvjereni u standard naših proizvoda.
Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
Debljina kabela 1,8 mm
Unutarnja / vanjska izolacija Kvalitetni fluopolimer (ETFE)
Izlazna struja ~13,5 W/m
Dužina hladnog kraja (kraj za povezivanje) 3 m
Certifikati i oznake EUFH heating mat approvals EUFH heating mat approvals
Kod Duljina kabela (m) Snaga (W) Amperaža (A) Otpor (Ω)
DWS300 22 300 1,3 176
DWS400 32 400 1,7 128
DWS600 44 600 2,6 88
DWS800 64 800 3,6 64

Povezani proizvodi

Termostati

Izbor pravog sistema za kontrolu je ključan da bi se osiguralo da sistem grejanja radi na najbolji mogući način, efikasno i jednostavno.

Pogledaj termostati

Izolacija

Upotrebom izolacije sa podnim grejanjem smanjuje se vreme zagrejavanja i troškovi energije.

Pogledaj izolacija