HomeO namaDistributeri

Distributeri

Podno grejanje postaje sve popularnije kao pristupačni, luksuzni i ekološki sistem grejanja. Naši proizvodi poznati su po kvalitetu, brzoj i jednostavnoj ugradnji.

Kolekcija materijala za podršku prodaji

Nudimo širok spektar prodajnih alata za podršku našim distributerima, uključujući makete, izradu plakata u trgovini i opsežne prodajne brošure kako bismo istakli osobine i prednosti vrhunskog Warmup asortimana. Takođe se fokusiramo na uštedu energije i lako razumljive specifikacije proizvoda, omogućavajući klijentima  najbolje znanje o instalaciji i pravilnog korištenja odgovarajućeg sistema za svoj projekat. Možemo pružiti obuku za osoblje u trgovini i imamo telefonsku liniju za tehničku podršku kako bismo odgovorili na sva pitanja koja kupci mogu imati.

Ako ste zainteresovani da postanete Warmup partner, obratite nam se danas i pogledajte kako naša rešenja za podno grejanje mogu pozitivno uticati na vašu prodaju.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tražite distributera ili instalatera?

FLORING D.O.O.

Popa Dukljanina bb, 85000 Bar 
T: 030 311 735 
E: floring@t-com.me
W: www.floring.me

Najbolje garancije

Svi naši proizvodi su poduprti najdužim industrijskim garancijama. Osim toga, nudimo SafetyNet™ Garanciju instalacije na naše sisteme grejanja

Pročitaj više
Warmup best warranties

Najbolje istraživanje i razvoj

Imamo više milionski EN442-2 Centar za Istraživanje & Razvoj u Nemačkoj, postrojenja za testiranje i useljene kuće koje pratimo širom Evrope

Pročitaj više
warmup best research and development
warmup best Accreditation

Sertifikati

Proizvodi električnog podnog grejanja Warmup su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i sertifikovani su od strane više nezavisnih institucija uključujući BEAB, FIMKO, CSA, cUL, i UL.

Pročitaj više
warmup logo

Zašto Warmup?

Warmup best products

Najbolji proizvodi

Ulažemo u kvalitet da bismo obezbijedili da naši klijenti imaju najpouzdanije i najsigurnije sustave koji su dostupni na tržištu.

Pročitaj više

Akreditacije

Proizvodi za električno podno grijanje Warmup su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i certificirani su od strane više neovisnih institucija uključujući BEAB, FIMKO, CSA, cUL, i UL.

Pročitaj više
Best Services

Najbolje usluge

Mi pružamo kompletnu potporu prije, za vrijeme i nakon instalacije za sve klijente uključujući vlasnike kuća, instalatere, projektante i trgovce.

Pročitaj više
Research and development

Najbolje istraživanje i razvoj

Imamo više milijunski EN442-2 Centar za Istraživanje & Razvoj u Njemačkoj, postrojenja za terstiranje i useljene kuće koje pratimo diljem Europe.

Pročitaj više
Best Warranties

Najbolja jamstva

Svi naši proizvodi su poduprti vodećim industrijskim jemstvima. Osim toga, nudimo SafetyNet™ Garanciju instalacije na naše sustave grijanja.

Pročitaj više
Warmup logo