HomeO namaJamstva

Najbolje garancije

Na sve naše proizvode nudimo najveće moguće garancije na tržištu.

Sa više od 25 godina iskustva u grejanju domova širom sveta, uvereni smo u svoja vrhunska istraživanja i dizajn proizvoda, a mnogi od naših sistema podnog grejanja dolaze s doživotnom garancijom.

Takođe razumemo da se za vreme instalacije mogu učiniti greške; zato pružamo našu renomiranu garanciju za instalaciju SafetyNet-a. Ona nudi zaštitu zbog slučajnog oštećenja sistema podnog grejanja za vreme njegove instalacije. Ako dođe do oštećenja, zamenit ćemo ga besplatno.

Warmup garancije

Najveće garancije na naše proizvode su moguće zahvaljujući predanosti i istraživanju i razvoju, stalnom održavanju kvaliteta po ISO 9001 standardima kao i standardima ispitivanja nekoliko drugih regulatornih institucija. Dakle, ne verujemo da su sve garancije iste. Savetujemo da pre kupovine proverite stvarne materijale za koje druge kompanije garantuju. Warmup garancije dolaze s osiguranim nivoima sertifikata, snažnom financijskom podrškom i preko 25 godina ne tržištu.

Trajanje garancije

Svi Warmup proizvodi imaju garanciju ako je proizvod registrovan u Warmup-u u roku od 30 dana i instaliran od strane kvalifikovanog dobavljača u skladu sa građevinskim propisima. Molimo pogledajte naše Uslove i odredbe za više informacija.

Svi Warmup termostati, kontroleri i senzori imaju garanciju od 3 godine.

DWS grejni kabal – Doživotna garancija

SPM grejna mreža – Doživotna garancija

DCM-PRO sistem – Doživotna garancija

PVC grejna mreža – Garancija 10 godina

WIS grejni kabal – Doživotna garancija

WLFH grejne folije – Garancija 15 godina

warranty-Lifetime     warranty-15Year     warranty-10Year

Za sve Warmup izolacione ploče vredi garancija u trajanju od 5 godina.

warranty-30Year

SafetyNet™ garancija pri instaliranju

Bili smo prva marka na tržištu koja je ponudila garanciju ugradnje SafetyNet™ na naše žice za grejanje.

Ako se sistem slučajno ošteti za vreme instalacije i pre pokrivanja estrihom ili podom, zamenit ćemo ga besplatno. Garancija za instalaciju SafetyNet™ ne pokriva bilo koju drugu vrstu oštećenja, zloupotrebe ili nepravilne ugradnje zbog neadekvatnog lepka ili stanja podloge, i ograničenje je besplatna zamena jednog sistema po kupcu ili instalateru. Kontaktirajte nas u roku od 30 dana od kupovine proizvoda kako bismo organizovali zamenu koja će vam biti poslata.