HomeHidraulično podno grijanje

Hidraulično podno grijanje

Širok izbor sustava vodenog podnog grijanja za sve vrste podova. Hidraulično podno grijanje sustavi su izvrstan izbor za nove projekte i projekte samogradnje. 

Hidralično podno grijanje, također nazvano sustavi vodenog podnog grijanja, popularan je izbor za projekte novogradnje. Ovi sustavi koriste vodu za grijanje, pa se može virtualno povezati s bilo kojim izvorom topline od standardnog bojlera do novijih održivih tehnologija, kao što je solarna toplinska energija ili dizalice topline.

Pošaljite upit ❯

Da biste dobili ponudu za vaš projekat molimo vas da popunite obrazac. Ili nam možete uvek putem e-pošte poslati upit sa svim detaljima projekta, ili bilo kojim drugim pitanjem.

Pronadjite distributera ❯

Tražite distributera ili instalatera? Kontaktirajte nas i preporučiti ćemo vam najbližu trgovinu ili dostupnog instalatera za vaš projekat.

Warmup hidraulični sustavi podnog grijanja

Naš asortiman hidrauličnih sustava podnog grijanja savršen je za projekte novogradnje. Ovi sustavi osiguravaju niske dugoročne troškove rada i koriste razdjelnik podnog grijanja za distribuciju tople vode kroz cijevi ugrađene u podlogu.

➝ Cijevi za grijanje pumpaju vodu u krugove ugrađene u pod.

➝ Preporuča se za novogradnje i velike prostore.

➝ Najniži dugoročni troškovi rada.

➝ Kompatibilan s dizalicama topline i tradicionalnim izvorima topline.

VLo Ultra-12

VLo Ultra-12

VLo Ultra-12 sustav niske konstrukcije savršen je za projekte renoviranja s neizoliranim podovima, dodajući samo 18 mm nadogradnje poda.

VLo Nexxa-12

VLo Nexxa-12

Warmup VLo Nexxa-12 sustav sa kastelacijama je niskoprofilani, hidraulični sustav grijanja s estrihom razvijen za korištenje s izoliranim podovima.

Clypso sustav

Clypso sustav

Warmup Clypso sustav dizajniran je za korištenje unutar podova s estrihom. Idealno je ako se pod (drvo, tepih ili vinil) može zamijeniti.

Nexxa panel sustav

Nexxa panel sustav

Warmup Nexxa sustav panela omogućuje najprecizniju ugradnju hidrauličkog podnog grijanja unutar podnog estriha.

Hidroničko rješenje za podno grijanje po narudzbi

Warmup hidraulični sustavi grijanja dolaze dizajnirani i isporučeni s kompletnim setom visokokvalitetnih komponenti i kontrolera spremnih za ugradnju. Sustavi su dostupni u brojnim konfiguracijama i komponentama koje zajamčeno savršeno odgovaraju i projektu i proračunu. Svaki sustav koji nudimo je prilagođen tijekom faze projektiranja kako bi se postigla optimalna ravnoteža između performansi i učinkovitosti sustava. Nakon završetka, doživotno jamstvo na naše cijevi za grijanje pruža istinski mir da će sustav nastaviti raditi.

Odabir hidrauličkog sustava za korištenje ovisi o dva glavna čimbenika: vrsti podloge i vrsti gotovog poda.

hidraulični sustav instaliran u spavaćoj sobi
slojeviti prikaz Nexxa-12

Niskoprofilni hidraulični sustavi

Warmup VLo linija je naša nova kolekcija hidrauličkih sustava podnog grijanja niskog profila, što ih čini idealnim za projekte gdje je potrebna niska podna konstrukcija. 

Da li za renoviranje doma, s fiksnim visinama stropova ili izgradnja nove nekretnine od temelja, VLo sustav podnog grijanja odličan je način da unesete toplinu i luksuz podnog grijanja u projekt. Svi VLo sustavi mogu se koristiti sa širokim izborom završnih podova i mogu se instalirati s tradicionalnim izvorima topline ili dizalicama topline.

Cijevi za grijanje

Warmup nudi 12 mm i 16 mm cijevi za grijanje koje će jamčiti najbolji mogući sustav prilagođen svakom specifičnom projektu, instalaciji i proračunu.

slojeviti prikaz clypso sustava

Komponente

Cijevi

Cijevi PE-RT

Warmup sustavi dolaze s izborom 2 vrste cijevi: PE-RT 16 mm i PE-RT 12 mm – po mjeri za specifične instalacije i proračune.

Razdjelnik

Warmup razdjelnik je proizveden od nehrđajućeg čelika i omogućuje regulaciju vode za do 12 krugova podnog grijanja.

Kontrolni centar

Svi hidraulični sustavi zahtijevaju kontrolni centar koji radi s termostatima i izvorom topline, poput kotla ili dizalice topline.