HomeTermostati

Termostati i kontrola grejanja

Pravi izbor sistema kontrole je ključan da bi osigurali da vaš sistem grejanja radi na najbolji mogući način, efikasno i jednostavno. Da bi vam pružio optimalna rešenja grejanja, Warmup nudi širok spektar termostata od jednostavnih mehaničkih termostata do najnovijih programibilnih termostata sa daljinskim pristupom.

Kategorije Warmup termostata 

S preko 25 godina inovacija i stručnosti, Warmupov asortiman termostata za podno grijanje nudi najbolja rešenja u upravljanju grejanjem.

Bilo da se radi o jednostavnom termostatu za podno grejanje ili tehnološki naprednom pametnom regulatoru podnog grejanja – imamo niz mogućnosti koje odgovaraju svim potrebama grejanja. Izbegavajte trošenje energije i ostvarite velike uštede na računima za struju instalacijom Warmup termostata za podno grejanje.

Pametni termostati

Pametni termostati

Radeći automatski, s bežičnom komunikacijom i tehnologijama temeljenim na aplikacijama, Warmupov asortiman pametnih termostata predstavljaju naše najnaprednije regulatore grejanja.

Programibilni termostati

Programirajući termostati

Jednostavniji od naših pametnih termostata, Warmup-ovi programibilni termostati omogućavaju programiranje i personalizaciju grejanja po programima perioda grejanja.

Manuelni termostati

Manuelni termostati

Najjednostavniji termostat na bazi ručne kontrole sistema podnog grejanja, možemo ponuditi niz manuelnih termostata. Jednostavan za upotrebu – samo okret dugmeta za trenutnu kontrolu toplote.

Naš kompletan asortiman termostata za podno grejanje

Znate li koja vrsta termostata je prikladna za vaš projekat sistema grejanja? Pogledajte ispod kompletan Warmup asortiman regulatora podnog grejanja. Warmup će vam pomoći da odaberete najbolji sistem kontrole koji se temelji na vašim individualnim zahtevima grejanja, načina života i buđžeta.

Za informacije o kontrolerima i senzorima za topljenje snega posjetite našu namensku stranicu >

4iE je smart WiFi termostat kojim možete upravljati sa smartphona, tableta ili računara i koji vam predlaže načine za uštedu struje.

Pogledaj proizvod

3iE™ je programibilan termostat, sa praćenjem potrošnje energije i koji nudi preciznu kontrolu temperature.

Pogledaj proizvod

Tempo™ je programibilan termostat veoma jednostavan i lak za upotrebu.

Pogledaj proizvod

Bez potrebe za programiranjem, MSTAT vam jednostavno omogućava da postavite svoju željenu temperaturu.

Pogledaj proizvod

 +kit za centralno grejanje

+kit dizajniran je za rad uz Warmup-ov 4iE Smart WiFi termostat za nadogradnju termostata od regulatora grejanja za sisteme podnog grejanja do sistema koji bežično upravlja sistemima centralnog grejanja. Nudi sve prednosti i karakteristike 4iE termostata koje kupci poznaju i kojima veruju i uvodi ih u domove sa centralnim grejanjem.

Vodič za kupovinu termostata

Niste sigurni koja vrsta termostata za podno grejanje je prava za vas?
Pročitajte naš vodič za kupovinu kako biste tačno saznali koji Warmup termostat za podno grejanje odgovara vašem projektu i vašem sistemu grejanja.

Vodič za kupnju