HomeO nama

O nama

Warmup je kompanija sa sertifikatom ISO 9001:2008 za proizvodnju sa sedištem u Engleskoj koja osmišljava i pruža rešenja za električno podno grejanje. Prodali smo više od 3 miliona sistema u više od 70 zemalja sveta za preko 25 godina trgovine. Imamo svoje podružnice u 11 zemalja i licencirane partnere u drugim zemljama.

Ko smo mi i čime se bavimo?

Mi smo kompanija iz Engleske, vodeća na svetu u proizvodnji koja se temelji na našem velikom iskustvu i kontinuiranom istraživanju. Warmup ima tradiciju za kvalitet i inovativnost. Mi stalno ažuriramo i dopunjujemo naš asortiman da bi imali apsolutno najbolje proizvode. Warmup proizvodi za električno podno grejanje su u skladu sa direktivama Evropske unije( CE) i akreditovani od strane mnogih nezavisnih institucija, pružajući našim klijentima sigurnost i mir.

Posebna prednost za naše klijente specijalizovanih trgovina su kvalitet i fleksibilnost naših proizvoda, korisnička podrška pre i nakon prodaje, i tehnička podrška će pomoći pri svakoj fazi projekta. Naša Doživotna Garancija odražava naše poverenje u naša istraživanja i testiranja i u naše radno iskustvo.

Mi nudimo najbolje sisteme za vaše potrebe, optimalno dizajnirane i savršeno namenjene da rade tačno na način na koji smo vas mi unapred savetovali da hoce i to dok postoji pod . Zaista, to je Warmup doživotna garancija.

Naše obećanje

Verujemo da pružamo najbolje proizvode, najbolju uslugu, najbolje garancije i najbolje informacije. To nije slepo verovanje, to je ono što smo stvarali i negovali svojim naprednim internim sposobnostima istraživanja i razvoja.

Naši proizvodi testirani su u našem vlastitom ispitivačkom centru koji se nalazi u Njemačkoj, a zatim su provereni u raznim useljenim kućama za praćenje u Europi.

Ove kuće se u potpunosti prate, što nam omogućava sastavljanje izuzetno detaljne baze podataka o efektu, koja nam pruža istinsko znanje o tome kako funkcionišu naši sistemi i o energiji koja se koristi.

Zašto Warmup?

Najbolji proizvodi

Warmup ima najkvalitetnije proizvode. Na tržištu imamo najjaču, najtanju grejnu žicu (prečnik 1,8mm) sa izolacijom od dupolog fluoropolimera. Ona minimalno podiže nivo poda i poseduje BEAB odobrenje, zadovoljavajući najveće standarde sigurnosti za električno podno grejanje. Naši sistemii dolaze u potpunosti dizajnirani, u kompletu sa visokokvalitetnim komponentama i kontrolama, i spremne za instalaciju. Dostupni su u nekoliko različitih verzija i komponenti, koje će zasigurno odgovarati bilo kojem vašem projektu i planu.

Najbolja usluga

Nudimo najbolju uslugu i podršku na svetu. Mi smo jedina kompanija koja ima tehničku podršku za sve klijente, vlasnike kuća, instalatere, projektante, trgovce i sve druge Warmup klijente. Ovaj servis služi svima za pitanja od podešavanja termostata do bilo kojeg problema sa instaliranjem električnog podnog grejanja.

Najbolje garancije

Svi naši proizvodi su podržani najvećim mogućim industrijskim garancijama što je rezultat proširenih testiranja i istraživanja. Nudimo jedinstvene garancije za neke naše sisteme. Dodatno, nudimo i SafetyNet™ Instalacionu garanciju za grejne žice: iako je sistem oštećen tokom instalacije, mi ćemo ga besplatno zameniti (prema uslovima korišćenja).

Najbolje istraživanje i razvoj

Istraživanje poboljšava kvalitet. Imamo više milionski EN442-2 Centar za Istraživanje i Razvoj u Njemačkoj, i postrojenja za testiranje i kao useljene kuće koje pratimo širom Evrope koji nam pružaju informacije od vlasnika skoro svake minute o proizvodima i energetskoj efikasnosti.

Sertifikati

Budite uvereni da imamu najbolji sistem na tržištu. Naši proizvodi za električno podno grejanje su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i sertifikovani su od strane više nezavisnih institucija. Sertifikati za naše proizvode uključuju: BEAB, cUL, CSA, FIMKO i UL. Osim toga, članovi smo BEAMA i TTA.

Globalno i lokalno iskustvo

Warmup se širi van Engleske još od 2001, a mi ćemo i dalje ulagati velika sredstva u širenju delovanja u više zemalja širom 4 kontinenta osiguravajući se svi regioni i zemlje razumju i prihvatie elektro standarde i standarde naših proizvoda. Mi smo ponosni da posao iz Engleske ima svetsko iskustvo. Tako možemo pružiti podršku našim lokalnim distributerima i kupcima sa ovim globalnim znanjem i iskustvom.