HomeO namaUsluge

Najbolja usluga

Mi pružamo kompletnu podršku pre, za vreme i nakon instalacije za sve klijente uključujući vlasnike kuća, instalatere, projektante i trgovce.

Tehnička pomoć

Nudimo tehničku pomoć za vlasnike kuća, instalatere, trgovce i sve klijente Warmup-a, svakog dana u godini. Ako imate pitanje ili problem pri instalaciji, naš iskusni tim vam je na raspolaganju da pomogne.

Tim je potpuno kvalifikovan i tehnički osposobljen za sva pitanja koja su vezana za električno podno grejanje, zajedno s našim sistemima za kontrolu.

Dostupni svakog dana

N

Pre instalacije

Za pitanja dizajna, izbora proizvoda i tehnička pitanja, uključujući troškove.

N

Za vreme instalacije

Za sva pitanja koja se pojave prilikom instaliranja naših proizvoda.

N

Nakon instalacije

Za pitanja puštanja u rad, programiranje termostata i bilo koje druge stvari koje se tiču rada sistema Warmup. Za pitanja puštanja sistema u rad, programiranja termostata i bilo čega što se tiče rada Warmup sistema.

Tehnička pomoć na licu mesta

Ako postoji problem, jednostavno nas kontakirajte i brzo ćemo vam pomoći sa pravim rešenjem. Ako nismo u mogućnosti rešiti problem putem telefona, i potrebna vam je poseta na licu mesta, naš tim će to organizovati.

Interni tim dizajnera

Imamo tim kvalificiranih CAD dizajnera i rukovodioca projekata koji daju detaljnu ponudu i predlog na temelju detalja o projektu, planova ili crteža. Možemo napraviti kompletne skice i projekte kako bismo osigurali preciznu instalaciju i kontrolu određenih zona. Naš stručni tim vam može dati savet i u vezi sa konstrukcijama podova, načinima ugradnje i završnim oblogama koje se mogu koristiti uz naše sisteme.